Ελλάδα

ΜακΚίσικ: «Ευχαριστώ τους προέδρους και τον κόουτς - Είστε οι καλύτεροι φίλαθλοι του κόσμου!»

Το δικό του μήνυμα για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό έστειλε ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ευχαριστώντας τόσο τους προέδρους, όσο και τον προπονητή του συλλόγου, αλλά και όλη την ομάδα.

Ολυμπιακός και Σακίλ ΜακΚίσικ θα πορευθούν μαζί για ακόμα δύο χρόνια, με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να ανακοινώνει το απόγευμα της Τρίτης (11/04) την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι το καλοκαίρι του 2025!

Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο 32χρονος Αμερικανός γκαρντ έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα μέσω των social media, ευχαριστώντας, μαζί με τη γυναίκα του, τόσο τους προέδρους, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο, όσο και τον προπονητή του συλλόγου, Γιώργο Μπαρτζώκα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον κόσμο της ομάδας, τονίζοντας πως είναι οι καλύτεροι φίλαθλοι του κόσμου!

«Εγώ και η Μπέριλ (σ.σ. σύζυγός του) είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα μείνουμε στην Αθήνα για δύο ακόμα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τος κ.κ. Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο, όπως επίσης τον Coach B. (σ.σ. Γιώργο Μπαρτζώκα`) και όλο το staff που βοηθούν τον Ολυμπιακό να είναι αυτό που είναι. Στους καλύτερους φιλάθλους του κόσμου.

Οι καλύτεροι φίλαθλοι του κόσμου!»


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x