Ελλάδα

ΜακΚίσικ: «Νιώθουμε πως είμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο μετά το ΝΒΑ»

Ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στη νίκη επί του Προμηθέα, Σακίλ ΜακΚίσικ, αναφέρθηκε στα δύσκολα ματς που έρχονται, αλλά και στην ψυχολογία νικητή που διαθέτουν οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Ολυμπιακός νίκησε πολύ εύκολα στην Πάτρα τον Προμηθέα 100-72 για την έβδομη αγωνιστική της Basket League. Koρυφαίος των «ερυθρολεύκων» ήταν ο Σακίλ ΜακΚίσικ, που σκόραρε 22 πόντους με 6/7 τρίποντα.

Μετά το ματς, ο Αμερικανός αναφέρθηκε στα συστατικά της νίκης του Ολυμπιακού, στα δύσκολα ματς που έρχονται, αλλά και στη νοοτροπία νικητή που έχουν οι «ερυθρόλευκοι».

«Παίξαμε πολύ καλή άμυνα και τους μπλοκάραμε, όντως βάλαμε πολλούς πόντους στην πρώτη περίοδο (39). Ήρθαμε να παίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις, γνωρίζαμε ότι και ο Προμηθέας έχει ευρωπαϊκό παιχνίδι. Οι συμπαίκτες μου μού περνούσαν την μπάλα, ο Ουόκαπ είχε 13 ασίστ, έκανε εκπληκτικό παιχνίδι», είπε όσον αφορά το παιχνίδι στην Πάτρα.

Για τη συνέχεια με Εφές και Παναθηναϊκό, σχολίασε: «Είμαστε έτοιμοι για αυτά τα ματς και για τον Παναθηναϊκό. Ο καλύτερος ας κερδίσει. Ελπίζω να έχουμε τη σωστή νοοτροπία κόντρα στην Εφές. Μετά το ΝΒΑ νιώθουμε πως έχουμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο και για αυτό μπορούμε και κερδίζουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x