Ελλάδα

Βετούλας και Νικολαΐδης αφιέρωσαν τη νίκη του Αμαρουσίου στον Ιορδάνου που έχασε τον πατέρα του

Οι Νίκος Βετούλας και Αλέξανδρος Νικολαΐδης αφιέρωσαν τη νίκη του Αμαρουσίου επί του Απόλλωνα Πάτρας στον Χρήστο Ιορδάνου, που έχασε πρόσφατα τον πατέρα του.

Το Μαρούσι έκανε ασύλληπτο τέταρτο δεκάλεπτο και νίκησε τον Απόλλωνα Πάτρας με σκορ 99-73, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα στη μάχη της παραμονής κόντρα στους Πατρινούς.

Μετά την αναμέτρηση, τόσο ο τεχνικός των νικητών, Νίκος Βετούλας, όσο και ο περιφερειακός τους, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, αφιέρωσαν το αποτέλεσμα στον Χρήστο Ιορδάνου, που πενθεί την απώλεια του πατέρα του.

«Ξεκινώντας δεν θα ήθελα να πω κάτι μπασκετικό. Σίγουρα είναι μια μέρα χαράς για το Μαρούσι μετά από αυτή τη νίκη, αλλά όλος ο οργανισμός θέλει να συλλυπηθεί για το χαμό του πατέρα ενός παίκτη μας, του Χρήστου Ιορδάνου. Αυτές οι ημέρες ήταν πολύ δύσκολες για αυτό κι εμείς δεν μπορούσαμε να είμαστε μαζί του, αλλά σίγουρα ξέρει ότι έχει την υποστήριξη όλης της ομάδας», είπε μετά το ματς ο τεχνικός του Αμαρουσίου, Νίκος Βετούλας.

«Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον συμπαίκτη μας, τον Χρήστο Ιορδάνου και στη μνήμη του πατέρα του, που χάθηκε. Έχει τα συλλυπητήριά μας. Ξέρουμε ότι είναι πολύ δυνατός σαν παιδί και σαν χαρακτήρας. Τον περιμένουμε πίσω στην ομάδα, γιατί τον χρειαζόμαστε πάρα πολύ», ανέφερε από την άλλη ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x