Ελλάδα

Με προβλήματα στην Πάτρα ο Πανιώνιος

Χωρίς τον Μουχάμεντ Πάσαλιτς και με δύο σημαντικά προβλήματα ταξίδεψε στην Πάτρα ο Πανιώνιος, για τη δύσκολη αναμέτρηση με τον Προμηθέα.

Κάθε άλλο παρά ευχάριστα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την αναμέτρηση με τον Προμηθέα, στην Πάτρα.

Αρχικά, οι «κυανέρυθροι» δεν υπολογίζουν στον Μουχάμεντ Πάσαλιτς, καθώς έλαβε σχετική και αναχώρησε για τη Βοσνία, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της συζύγου του, η οποία έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Από ‘κει και πέρα, στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής (22/11) εγκατέλειψαν με προβλήματα οι Φώτης Λαμπρόπουλος και Άντονι Λι. Ο έμπειρος σέντερ υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα, ενώ ο Άντονι Λι δεν κατάφερε να βγάλει το πρόγραμμα, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Αμφότεροι θα ακολουθήσουν την αποστολή στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, με τον Λίνο Γαβριήλ να αποφασίζει την τελευταία στιγμή για τη συμμετοχή τους.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανιωνίου: Δημήτρης Βεργίνης, Σαμάρντο Σάμιουελς, Ταϊρίκ Ντουρέν, Ρίκι ΜακΓκίλ, Νίκος Καμαριανός, Σάββας Τζουγκαράκης, Γιώργος Καμπερίδης, Τόμισλαβ Πέτροβιτς, Γιάννης Καρακεχαγιάς, Φώτης Λαμπρόπουλος, Άντονι Λι και Νίκος Μαραγκίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x