Ελλάδα

Μιλουτίνοφ στον bwinΣΠΟΡ FM: «Γύρισα στην οικογένειά μου, απόλαυση να σε κοουτσάρει ο Μπαρτζώκας»

Ευτυχισμένος που επέστρεψε στην οικογένεια του Ολυμπιακού και το γεγονός πως τον κοουτσάρει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, δήλωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Έπειτα από τρία χρόνια απουσίας στην Μόσχα για λογαριασμό της ΤΣΣΚΑ, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έκανε πράξη το όνειρό του και φόρεσε ξανά την φανέλα του Ολυμπιακού. Μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο περιθώριο της Media Day των νταμπλούχων Ελλάδας, αναφέρθηκε στις πρώτες ημέρες μετά την επιστροφή του, αλλά και την συνεργασία του με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Αφού χαρακτήρισε απόλαυση να παίζει γι’ αυτόν, επεσήμανε τα προβλήματα που υπάρχουν στην προετοιμασία της ομάδας, αλλά και την «υποχρέωση» που έχουν όλοι στους «ερυθρόλευκους» να δουλέψουν σκληρά για να εμφανιστεί η ομάδα όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στην αρχή της σεζόν.

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Νίκολα Μιλουτίνοφ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Νίκο Ζέρβα:

-Πως είναι οι πρώτες ημέρες μετά την επιστροφή σου στην ομάδα;

«Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι πίσω και που αγωνίζομαι ξανά για την οικογένεια του Ολυμπιακού και το καταπληκτικό κοινό του. Ανυπομονώ να αρχίσει η σεζόν».

-Έχετε παίξει μόλις δύο φιλικά προετοιμασίας και πάλι με ελλείψεις. Ποιο είναι το ποσοστό ετοιμότητάς σας;

«Ακόμα προσπαθούμε να μάθουμε ο ένας τον άλλον. Έλλειπαν πολλοί παίκτες με τις Εθνικές τους ομάδες και άλλοι με τραυματισμό. Προσπαθούμε όλοι μαζί να καλύψουμε το χαμένο έδαφος γιατί ο δρόμος είναι μακρύς. Πρέπει να κάνουμε ο,τιδήποτε χρειαστεί για να παρουσιαστούμε έτοιμοι όσο το δυνατόν γρηγορότερα, γιατί στην αρχή της σεζόν υπάρχουν πολύ δύσκολα παιχνίδια».

-Πόσο αλλαγμένος είναι ο οργανισμός τρία χρόνια μετά;

«Η αλήθεια είναι πως σε σχέση με το 2020 που αποχώρησα, υπάρχουν μόλις δύο ίδιοι παίκτες. Ο Παπανικολάου και ο Γουίλιαμς-Γκος. Έχουν αλλάξει όλοι οι υπόλοιποι. Η ομάδα επίσης έχει ανέβει επίπεδο στον τομέα της οργάνωσης και έχει κάνει βήματα προόδου παντού. Είναι πολύ χαρούμενος που έβλεπα και από μακριά πόσο ο Ολυμπιακός έχει βελτιωθεί και προοδεύσει τα τελευταία χρόνια».

-Θα είναι εύκολο να μπεις γρήγορα στο πνεύμα της ομάδας, από την στιγμή που γνωρίζεις την φιλοσοφία του κόουτς Μπαρτζώκα;

«Έχουμε κάνει τρεις-τέσσερις προπονήσεις και έχω παίξει σε δύο φιλικά, και πραγματικά το απολαμβάνω να με κοουτσάρει. Είναι ο καλύτερος προπονητής και το έχει πιστωθεί τα δύο τελευταία χρόνια με τα βραβεία που έχει κερδίσει. Απολαμβάνω να παίζω γι’ αυτόν. Θα είναι εύκολο για μένα λοιπό να κάνω αυτά που έχει σχεδιάσει και θέλει από εμένα στο παρκέ».

-Πως σου φαίνονται οι καινούργιες εμφανίσεις;

«Μου αρέσει πολύ η ερυθρόλευκη φανέλα. Τις υπόλοιπες θα… δούμε πότε θα της φορέσουμε».

Μιλουτίνοφ στον bwinΣΠΟΡ FM: «Γύρισα στην οικογένειά μου»


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x