Ελλάδα

Αντίπαλος του Παναθηναϊκού ο Μεσίνα για Μήτογλου

Κρίσιμες ώρες στον Παναθηναϊκό για το μέλλον του Κωνσταντίνου Μήτογλου, τη στιγμή που η Αρμάνι Μιλάνο έχει μεγάλο όπλο την επιρροή του Έτορε Μεσίνα.

Σε πρώτο πλάνο έχει περάσει τις τελευταίες ώρες η υπόθεση του Κωνσταντίνου Μήτογλου στον Παναθηναϊκό, καθώς το συμβόλαιό του έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί και οι «πράσινοι» πραγματοποιούν μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον Έλληνα φόργουορντ.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» έχει πραγματοποιήσει πολύ μεγάλη οικονομική υπέρβαση για να ανανεώσει το συμβόλαιο του 25χρονου, κάτι που έχει εκτιμηθεί απόλυτα από την πλευρά του, αλλά είναι πολύ πιθανό οι ενέργειες του Παναθηναϊκού να μην αποδειχθούν αρκετές για να παραμείνει στην Ελλάδα ο παίκτης.

Μεγαλύτερος αντίπαλος των «πρασίνων» αυτή τη στιγμή είναι η Αρμάνι Μιλάνο, η οποία προφανώς δεν έχει κανένα θέμα να ανταγωνιστεί την προσφορά του Παναθηναϊκού, αλλά αυτή τη στιγμή ο παράγοντας της οικονομικής προσφοράς είναι δευτερευούσης σημασίας στο μυαλό του Μήτογλου.

Κομβικό ρόλο στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών έχει παίξει ο προπονητής των Ιταλών, Έτορε Μεσίνα. Ο έμπειρος τεχνικός έχει μιλήσει ο ίδιος στον παίκτη, του έχει διαμηνύσει πόσο πολύ τον θέλει στην ομάδα που φτιάχνει για τη νέα σεζόν, του έχει αναλύσει τον ρόλο του ενώ δεν περνά καθόλου απαρατήρητο το γεγονός ότι ο ιταλικός σύλλογος κατάφερε να φτάσει μέχρι το Final Four της Euroleague τη χρονιά που ολοκληρώθηκε και πάνω σε αυτή θέλει να «χτίσει» την επόμενη μέρα.

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την οριστική έκβαση της υπόθεσης, με τον Παναθηναϊκό να δίνει… ρέστα για την παραμονή του και όχι μόνο σε οικονομικό επίπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x