Ελλάδα

Πιέζει Μήτογλου η Μιλάνο!

Η Μιλάνο έχει κάνει μια πολύ καλή πρόταση στον Ντίνο Μήτογλου και τον πιέζει ασφυκτικά, προκειμένου να πει το «ναι». Στο... περίμενε ο Παναθηναϊκός, που έχει «ανέβει» κατά 30% σε σχέση με πέρυσι!

Όλα δείχνουν πως ο Ντίνος Μήτογλου προβάρει το... κοστούμι της Αρμάνι!

Η Μιλάνο έχει κάνει μια πολύ καλή πρόταση στον 25χρονο φόργουορντ/σέντερ και τον πιέζει ασφυκτικά, προκειμένου να της απαντήσει θετικά. Φαίνεται, δε, πως ο ίδιος ο Έτορε Μεσίνα έχει επικοινωνήσει με τον Μήτογλου, λέγοντάς του πόσο πολύ τον θέλει στην ομάδα, γεγονός που ενδέχεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην τελική απόφαση του παίκτη, ο οποίος και τείνει προς το... «ναι»!

Την ίδια στιγμή, στον Παναθηναϊκό τηρούν στάση αναμονής, έχοντας κάνει μια πρόταση για 2+1 χρόνια στον 25χρονο και αύξηση κατά 30% στις απολαβές του.

Ήδη από χθες (18/06), θυμίζουμε, ο Δημήτρης Κοντός είχε αναφέρει στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως το «τριφύλλι» δείχνει με κάθε τρόπο πόσο πολύ θέλει να κρατήσει τον Μήτογλου στο ρόστερ του.

«Έχω την αίσθηση πως ο Παναθηναϊκός θα κάνει μια καλύτερη ομάδα από την περσινή, γιατί έχει μάθει από τα λάθη του και θα έχει ελαφρώς αυξημένο μπάτζετ. Πάντως, αν γίνουν οι τέσσερις ανανεώσεις (Μήτογλου, Παπαπέτρου, Χεζόνια και Νέντοβιτς), συν την προβλεπόμενη αύξηση στο συμβόλαιο του Παπαγιάννη, ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ επιπλέον σε σχέση με την περασμένη σεζόν.

Με τον Μήτογλου έχουν ήδη αρχίσει συζητήσεις, του Παπαπέτρου πάει πιο πίσω, γιατί θα κάνει πρώτα την επέμβαση στο γόνατο. Σίγουρα υπάρχουν ενδιαφερόμενοι για τον Ντίνο, αλλά ο Παναθηναϊκός δείχνει στον παίκτη ότι θέλει να τον κρατήσει. Όπως τα καταλαβαίνω, για τη νέα σεζόν αν μείνουν Παπαπέτρου, Μήτογλου και με την αύξηση για τον Παπαγιάννη, θα θέλει τουλάχιστον 2,5 εκατ. ευρώ
», ήταν χαρακτηριστικά το σχόλιό του.

Σε κάθε περίπτωση, η... μπάλα είναι στο γήπεδο του Ντίνου Μήτογλου, ο οποίος καλείται να πάρει την τελική του απόφαση για τη συνέχεια της καριέρας του.

Θυμίζουμε φέτος ο Ντίνος Μήτογλου φόρεσε 93 φορές τη φανέλα του Παναθηναϊκού στην EuroLeague, έχοντας κατά μέσο όρο 6,4 πόντους και 4 ριμπάουντ, σουτάροντας με 58% στα δίποντα, 27% στα τρίποντα και 70% στις βολές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x