Ελλάδα

Μήτογλου: «Να χτίσουμε πάνω στη νίκη με τον Ολυμπιακό»

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα.

Ο Ντίνος Μήτογλου κρατά χαμηλούς τόνους για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι δηλώνει αισιόδοξος για τη συνέχεια, αφού η ομάδα του βρίσκει τα πατήματά της, αν και ακόμη δεν είναι πλήρης.

«Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι όπως είναι πάντα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Φυσικά ήταν και μία μεγάλη νίκη για εμάς, σε έναν δύσκολο και κλειστό αγώνα. Γνωρίζαμε πώς θα είναι έτσι το ματς και είχαμε προετοιμαστεί τόσο ψυχολογικά όσο και αγωνιστικά, ώστε ν' ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης στην έδρα του αντιπάλου», ανέφερε στο esake.gr ο 27χρονος άσος και πρόσθεσε: «Σίγουρα αυτή η νίκη μας δίνει ψυχολογία και σκοπός μας είναι να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο και να χτίσουμε πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα, ώστε να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο σερί».

Οι συνεχόμενες υποχρεώσεις και τα δύσκολα παιχνίδια δεν επιτρέπουν περαιτέρω πανηγυρισμούς στον Παναθηναϊκό κι εκεί στάθηκε ο Μήτογλου στη συνέχεια της τοποθέτησής του λέγοντας: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε χρόνο και να χαλαρώσουμε. Χαρήκαμε τη νίκη μας και τώρα συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Το μυαλό μας στρέφεται στην δύσκολη αποστολή που ακολουθεί εκτός έδρας κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Ακόμα μία απαιτητική αναμέτρηση που πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και καλά προετοιμασμένοι για να συνεχίσουμε νικηφόρα».

Ο ίδιος δεν θέλησε να σταθεί στη δική του απόδοση και εστίασε σε αυτή του συνόλου: «Πάντα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθάω την ομάδα μου να παίρνει τις νίκες. Γι' αυτό προσπαθώ και προετοιμάζομαι. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα καταφέραμε, όμως δεν φέρνει μόνο ένας παίκτης τα θετικά αποτελέσματα. Η δουλειά είναι ομαδική κι έτσι θα προχωρήσουμε, ώστε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα».

Τέλος, για τη σημασία τη νίκης στο ματς με τον Ολυμπιακό ενόψει τη συνέχειας είπε: «Αυτή η νίκη θα μας δώσει ώθηση και ψυχολογικά. Ακόμα δεν είμαστε πλήρεις. Περιμένουμε να μπει ο Βιλντόσα, ο Παπαπέτρου, οπότε ακόμα δεν είμαστε πλήρεις. Αρχίζουμε να δενόμαστε ως ομάδα, υπάρχει ωραία χημεία και όσο περνούν οι αγώνες βελτιωνόμαστε. Βγάζουμε πράγματα πάνω στο παρκέ και θα γινόμαστε καλύτεροι. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε και δημιουργήσουμε ένα καλό σερί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x