Ελλάδα

«Μπαμ» με Μαυροκεφαλίδη ο Προμηθέας

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μετακομίζει από τον Ιωνικό Νίκαιας στον Προμηθέα.

Παίκτης του Προμηθέα θα πρέπει να θεωρείται ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Εν όψει των αλλαγών στα διοικητικά του Ιωνικού Νίκαιας και εκμεταλλευόμενος έναν σχετικό όρο στο συμβόλαιό του, ο πολύπειρος πάουερ φόργουορντ/σέντερ ήρθε σε κατ' αρχήν συμφωνία με τους Πατρινούς.

Μάλιστα βρέθηκε στην αχαϊκή πόλη και συζήτησε όλα τα θέματα της οικογενειακής του μετεγκατάστασης και πλέον απομένουν τα τυπικά.

Ο Προμηθέας «καιγόταν» για την απόκτηση Έλληνα ψηλού μετά την αποχώρηση του Γιώργου Μπόγρη για την Τενερίφη και εξ αρχής είχε προσεγγίσει τον 35χρονο άσο.

Πλέον το deal είναι δεδομένο και ο Μαυροκεφαλίδης θα ενισχύσει τον Προμηθέα τόσο στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο, όσο και στο Eurocup.

Ο βετεράνος πρώην άσος του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ (μεταξύ άλλων) έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Ιωνικό μετρώντας 19,7 πόντους, 6,8 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ σε 32,3 λεπτά κατά μέσο όρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x