Ελλάδα

Μπαρτζώκας: «Στο πρώτο ημίχρονο περπατούσαμε, δείξαμε σωματική και πνευματική κούραση»

Όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά τη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ.

Στη σωματική πνευματική κούρασε που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, στάθηκε σε δηλώσεις του μετά τη νίκη της ομάδας του ο Γιώργος Μπαρτζώκας, προσθέτοντας ότι στο δεύτερο μισό του ματς οι παίκτες του έκαναν αυτό που έπρεπε και έκαναν το 1-0 στη σειρά της ημιτελικής φάσεις στην Basket League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

«Ο στόχος που έχουμε μπροστά μας είναι τόσο φωτεινός και σημαντικός που περπατούσαμε στην αρχή. Ο ΠΑΟΚ σκόραρε 11 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο, είναι καλή ομάδα, απειλεί απ’ έξω με καλούς σουτέρ, και σε συνδυασμό με τον Ρένφρο, που είναι πολύ καλός ψηλός, βρήκαν ευκαιρίες για να βάλουν 45 πόντους. Εμείς δεν δείξαμε διάθεση να κουραστούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο σκληροί, κάναμε αυτό που έπρεπε και νικήσαμε. Είναι δύσκολη ομάδα ο ΠΑΟΚ και μετά το Final-4 θα την αντιμετωπίσουμε με πολλή σοβαρότητα.

Η εμπειρία είναι σημαντική για την Ευρωλίγκα. Πολλοί είναι οι παράγοντες που θα παίξουν ρόλο, πολλά δεν είναι στον έλεγχό σου. Σήμερα ξεκουράστηκε ο Σλούκας, είχε μια μικρή ενόχληση. Ξεκουράστηκε και ο Μπλακ, γενικά μοιράστηκε ο χρόνος συμμετοχής. Υπήρχε μεγάλο έλλειμμα ενέργειας, κούραση σωματική και πνευματική, υπήρχε ένα άδειασμα γενικά»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x