Ελλάδα

Μπαρτζώκας: «Είχαμε τη νευρικότητα του μεγάλου φαβορί»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στον ρόλο του φαβορί που είχε ο Ολυμπιακός στον πρώτο τελικό των playoffs της Basket League με τον Παναθηναϊκό.,

Στη νευρικότητα που έδειξε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων» στον πρώτο τελικό των playoffs της Basket League.

«Το παιχνίδι ήταν νευρικό, ιδιαίτερα από την πλευρά μας. Είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες να ανοίξουμε τη διαφορά. Στο 2ο δεκάλεπτο κάναμε πάρα πολλά λάθη. Όχι μόνο τα χαμένα λέι απ, αλλά και λάθη σε επιλογές. Δώσαμε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να "χτυπήσει" στο τρανζίσιον. Παρ' όλα αυτά, με εξαίρεση μια στιγμή που ο Παναθηναϊκός πέρασε με 1π., οδηγούσαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του. Έπρεπε να μανατζάρουμε καλύτερα την κατάσταση και να μην κάνουμε τόσα λάθη. Η γνώμη μου είναι ότι είχαμε τη νευρικότητα του μεγάλου φαβορί, όπως η κοινή γνώμη υποστηρίζει. Αυτό που μετράει είναι η νίκη. Πιστεύουμε πως θα είμαστε καλύτεροι την Πέμπτη και δεν θα επαναλάβουμε τόσα πολλά λάθη. Συγχαρητήρια και στον Παναθηναϊκό», ανέφερε αρχικά.

Όσο για παίκτες που δεν βοήθησαν αρκετά, είπε: «Κάναμε καλές προπονήσεις τελευταία. Όσο δεν έφευγε το παιχνίδι, πάντα ο αντίπαλος ακολουθεί. Κάναμε πολλά λάθη, ο Παναθηναϊκός πήρε αυτοπεποίθηση. Όταν δεν σκοράρεις εξ επαφής τόσες φορές μοιραία κλείνει η αυτοπεποίθησή σου. Κάναμε μια διαχείριση με αλλαγή στο ροτέισιον. Κερδίσαμε, αυτό είναι το βασικό τώρα. Μετράει το πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή και αυτό θα κοιτάξουμε να πάρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x