Ελλάδα

Μπαρτζώκας: «Έχουμε καλούς παίκτες στο τρανζίσιον»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι ο Ολυμπιακός αν και δείχνει καλά στοιχεία, θα πρέπει να παίξει με πιο δυνατούς αντιπάλους για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.

Στις δυνατότητες βελτίωσης που έχει ο Ολυμπιακός στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά τη φιλική νίκη των Πειραιωτών επί του Λαυρίου, σχολιάζοντας ότι γενικά η ομάδα βγάζει καλά στοιχεία, αλλά χρειάζεται πιο δυνατά φιλικά για να βγουν συμπεράσματα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το ανανεωμένο ρόστερ του Ολυμπιακού: «Είχαμε έναν κορμό από πέρσι και Ελλήνων και ξένων παικτών και νομίζω ότι παίζουμε λίγο πιο νωρίς καλά. Οι παίκτες που ήρθαν ξέρουν το γήπεδο και γρήγορα προσαρμόστηκαν στα δεδομένα που ζητάμε, αλλά σίγουρα έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και πρέπει να παίξουμε πλήρεις και με ισχυρότερους αντιπάλους για να βγάλουμε πι ασφαλή συμπεράσματα».

Για θετικά και τα αρνητικά της ομάδας του: «Νομίζω πρέπει να δουλέψουμε μαζί, αν θέλουμε να έχουμε δημιουργία. Δεν ξέρω πόσες τελικές πάσες κάναμε, αλλά στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε πάνω από 30. Γενικά μπορούμε να παίξουμε με μεγαλύτερη ταχύτητα. Έχουμε καλούς παίκτες στο τρανζίσιον. Αυτό που θέλουμε είναι σίγουρο ριμπάουντ κι αν απλοποιήσουμε την επίθεση θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί».

Για το αν θα αγωνιστεί την Κυριακή ο Πρίντεζης: «Δεν το ξέρω είναι ιατρικό θέμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x