Ελλάδα

Μπήκε στη νέα… εποχή ο Άρης!

Η ΚΑΕ Άρης άλλαξε σελίδα! Την Πέμπτη (30/4) έγινε η εκταμίευση των χρημάτων από το νέο επενδυτή των «κίτρινων», ενώ ο επόμενος στόχος είναι η επιστροφή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Από τα λόγια στις… πράξεις στην ΚΑΕ Άρης!

Την Πέμπτη (30/4) ο νέος επενδυτής των «κίτρινων» έβαλε τα πρώτα 400.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να πάρει το 30% των μετοχών, για να ξεκινήσουν οι πληρωμές προς το δημόσιο και παράλληλα να αναλάβει το μάνατζμεντ της ομάδας!

Από ‘κει και πέρα, η διοίκηση του συλλόγου έστειλε επιστολή στον Τζόρντι Μπερτομέου, προκειμένου από τη μία να τον ενημερώσει για την αλλαγή σελίδας της ΚΑΕ και από την άλλη για να εκφράσει την επιθυμία της να επιστρέψει ο Άρης στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x