Ελλάδα

Μποχωρίδης: «Θα βοηθήσει πολύ στη δημιουργία ο Γιόβιτς και θα κάνει καλό στην ομάδα»

Για την απόδοση της ομάδας του στο ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας, αλλά και για τον νεοαποκτηθέντα Στέφαν Γιόβιτς αναφέρθηκε ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, Λευτέρης Μποχωρίδης.

Στην εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, αλλά και στον νεοαποκτηθέντα Στέφαν Γιόβιτς αναφέρθηκε ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, Λευτέρης Μποχωρίδης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:
- Για το ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας:
«Το σημαντικότερο που θέλαμε ήταν να μπούμε με ενέργεια. Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια αυτή και την άλλη εβδομάδα. Θέλαμε να κάνουμε μία καλή αρχή από σήμερα. Για εμάς ήταν μία προπόνηση για τα επόμενα παιχνίδια. Το σημερινό ματς δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο. Στο ημίχρονο είπαμε να μην κοιτάξουμε το σκορ και να μπούμε να παίξουμε».

- Για την κατάσταση με τον κορωνοϊό: «Είναι δύσκολο όταν ξαφνικά από φουλ ένταση να πηγαίνεις σε αποχή μίας εβδομάδας. Στην καλύτερη περίπτωση θα μείνει 10 ημέρες εκτός γηπέδου. Πρέπει να επανέλθεις μετά κι αυτό δουλεύουμε».

- Για το μεγαλύτερο πρόβλημα του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όταν στραβώνουν τα παιχνίδια και να μην τα παρατάμε. Αυτό το μεγαλύτερό μας πρόβλημα. Θέλουμε να δείξουμε στα επόμενα παιχνίδια ότι κάτι έχει αλλάξει. Δεν είναι δικαιολογία ο κορωνοϊός, όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα. Ήθελα κι ενώ ένα παιχνίδι να μπω μέσα και να βγάλω ενέργεια».

- Για τον Γιόβιτς: «Είναι ένας παίκτης που έχει δείξει τι μπορεί να προσφέρει. Θα βοηθήσει πολύ στη δημιουργία. Θα κάνει καλό στην ομάδα ο Γιόβιτς, ελπίζουμε να είναι και σε καλή κατάσταση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x