Ελλάδα

Ναν: «Νιώθω καλύτερα σε κάθε ματς, πιστεύω σε αυτή την ομάδα»

Ο Κέντρικ Ναν δήλωσε ικανοποιημένος για την εμφάνισή του στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ Betsson BC.

Ο Κέντρικ Ναν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της ΑΕΚ Betsson BC, πετυχαίνοντας σημαντικούς πόντους στο φινάλε του ματς.

Ο Αμερικανός μίλησε μετά το ματς για την απόφασή του να αγωνιστεί στο «τριφύλλι» και δήλωσε αισιόδοξος για τη φετινή πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:
Για τη δύσκολη νίκη επί της ΑΕΚ Betsson BC: «Κάθε ματς είναι δύσκολο και σημαντικό. Πρέπει να μπαίνεις δυνατά και δεν μπορείς να υποτιμάς τον αντίπαλό σου. Τα καταφέραμε απόψε, ήταν μια ομαδική προσπάθεια».

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός: «Το μεγάλο πρόβλημα ήταν η ενέργεια, δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό. Όμως, τα καταφέραμε στο τέταρτο δεκάλεπτο, προσπαθήσαμε να καλύψουμε τη διαφορά, βοήθησα και εγώ και νικήσαμε».

Για την εμφάνισή του: «Είμαι ικανοποιημένος, νικήσαμε. Έπαιξα καλά. Νιώθω καλύτερα σε κάθε ματς. Οι συμπαίκτες μου με βρίσκουν εκεί που νιώθω καλύτερα. Βοήθησα πολύ απόψε, έβαλα σημαντικά σουτ και αποκτάω αυτοπεποίθηση»

Για τις διαφορές σε σχέση με το ΝΒΑ: «Είναι διαφορετικά παιχνίδια. Εδώ το παιχνίδι είναι πιο αργό και πιο physical. Πάντα υπάρχουν παίκτες στη ρακέτα, είναι δύσκολο να βρεις καλά σουτ».

Για την απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα: «Πήρα μια εξαιρετική απόφαση. Με υποδέχτηκαν σε αυτή την μεγάλη ομάδα με ανοιχτές αγκάλες. Είμαι ενθουσιασμένος».

Για τις δυνατότητες των «πράσινων»: «Πιστεύω σε αυτή την ομάδα, θα τα πάμε καλά, δεν ξέρω τι έκανε πέρυσι πέρυσι, θα τα πάμε καλύτερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x