Ελλάδα

Νέντοβιτς: «Ευχαριστώ, αλλά είμαι απογοητευμένος από την αντίδραση ατόμων που είχα εξαιρετική σχέση»

Αντίο στον Παναθηναϊκό με αιχμές και παράπονα από τον Νεμάνια Νέντοβιτς που μέσω Instagram, τόνισε ότι «υπήρχε χρόνος για όλους ώστε να βρούμε μία καλύτερη λύση».

Το «αντίο» του στον κόσμο του Παναθηναϊκού εξέφρασε μέσω Instagram ο Νεμάνια Νέντοβιτς, που όμως εξέφρασε και την πικρία του για την αντιμετώπιση που είχε από ανθρώπους που θεωρούσε φίλους του, μετά τη συμφωνία του με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ωστόσο, είχε να πει τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του «τριφυλλιού», δίνοντας ραντεβού για τα ματς της Euroleague.

To μήνυμα του Νέντοβιτς:

«Αγαπητοί φίλοι του Παναθηναϊκού, πήρα λίγο χρόνο ώστε να τακτοποιηθούν όλα και ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για την αγάπη και την υποστήριξη που εγώ και η οικογένειά μου νιώσαμε αυτά τα δύο χρόνια στην ομάδα.

Δεν μπορώ να εκφράσω το πόσο ευγνώμων είμαι. Είμαι λίγο έκπληκτος και απογοητευμένος από την αντίδραση ανθρώπων με τους οποίους είχα εξαιρετική σχέση καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας και της όλης κατάστασης. Νομίζω ότι υπήρχε αρκετός χρόνος για όλους ώστε να βρούμε μία καλύτερη λύση.

Ακούγοντας λέξεις όπως “εκβιασμός” και το όνομα της ομάδας που αγάπησα στην ίδια πρόταση με αρρωσταίνει. Αλλά, όμως δεν θα προσπαθήσω να γυρίσω την κατάσταση προς το μέρος μου, γιατί θα βρώμιζα αυτά τα δύο χρόνια και τις φιλίες που έκανα κατά την παραμονή μου στην Αθήνα.

Για ακόμα μία φορά, ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, θα είστε πάντα μέρος της οικογένειάς μου και θα σας δω σύντομα. Μια φορά πράσινος, πάντα πράσινος».


Νέντοβιτς: To αντίο στον Παναθηναϊκό

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x