Ελλάδα

«Ξεκόβει» τον Ραζνάτοβιτς ο Παναθηναϊκός!

Η τελευταία εξέλιξη με τον Νεμάνια Νέντοβιτς «χάλασε» τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να μην συνεργαστούν ξανά με τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς!

Ντόμινο εξελίξεων στον Παναθηναϊκό έφερε η υπόθεση του Νεμάνια Νέντοβιτς!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν… στραβώσει με τους χειρισμούς του Μίσκο Ραζνάτοβιτς για τη μετακίνηση του Σέρβου γκαρντ στον Ερυθρό Αστέρα και γι’ αυτό είναι διατεθειμένοι να μην κάνουν ξανά δουλειά μαζί του!

Ο 31χρονος γκαρντ ήταν κανονικά στα πλάνα του Ντέγιαν Ράντονιτς για την επόμενη σεζόν, αλλά μετά από αυτή την εξέλιξη είναι υποχρεωμένος εκείνος και οι συνεργάτες του να ψάξουν τον αντικαταστάτη του.

Έτσι, προέκυψε ένας σημαντικός «πονοκέφαλος» στον μεταγραφικό σχεδιασμό του «τριφυλλιού», αφού ο «Νέντο» είχε βασικότατο ρόλο και αυτός σύμφωνα με τους ανθρώπους τους, αποδίδεται στον γνωστό μάνατζερ και τους χειρισμούς του.

Από 'κει και πέρα, η εξέλιξη αυτή φαίνεται να παρουσιάζει δυσκολίες για την περίπτωση του Χασάν Μάρτιν. Ο μέχρι πρότινος σέντερ του Ολυμπιακού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι, αρέσει στον Μαυροβούνιο προπονητή του Παναθηναϊκού, αλλά εκπροσωπείται από τον Ραζνάτοβιτς. Οπότε, με τα υπάρχοντα δεδομένα δύσκολα θα μπορούσε να προχωρήσει μία τέτοια περίπτωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x