Τις δύσκολες καταστάσεις που έζησε το 2016-17 όταν αγωνιζόταν στον Άρη περιέγραψε ο Τάντια Ντραγκίσεβιτς σε δηλώσεις του σε σερβικό ΜΜΕ.
«Η ιστορία του Άρη είναι ιδιαίτερη. Στην Θεσσαλονίκη ο κόσμος ήταν εκπληκτικός, το γήπεδο ήταν πάντα γεμάτο, η ατμόσφαιρα εντυπωσιακή αλλά για 6.5 μήνες παίξαμε χωρίς ευρώ. Μέχρι σήμερα δεν έχουμε πληρωθεί ενώ στη διάρκεια της χρονιάς η διοίκηση έλεγε ότι θα πλήρωνε τις υποχρεώσεις της. Οι Σέρβοι έχουμε μάθε να μην πληρωνόμαστε για 1-2 μήνες αλλά οι Αμερικάνοι, αν καθυστερήσει ο μισθός τους, βγάζουν τα κορδόνια από τα παπούτσια τους», ανέφερε και συνέχισε μιλώντας για τα αγωνιστικά και την παρουσία της ομάδας στις διοργανώσεις με τον Δημήτρη Πρίφτη στην τεχνική της ηγεσία.
«Παίξαμε ωραία παιχνίδια, στον τελικό του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. Τελειώσαμε καλά τη σεζόν και θα ήθελα να μείνω αλλά ο Άρης δεν μου παρείχε ένα ασφαλές και σταθερό περιβάλλον»
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






