Οι κ.κ. Παπαπέτρου, Πουρσανίδης και Θεονάς ορίστηκαν από την ΕΟΚ να διευθύνουν τον τρίτο τελικό της Stoiximan Basket League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό (21:00).
Όπως συνέβη και στους δύο πρώτους τελικούς, οι διαιτητές ανακοινώθηκαν από την ομοσπονδία δύο ώρες πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης.
Υπενθυμίζεται πως ο Παπαπέτρου είχε διευθύνει τον αγώνα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ, με νικητή τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον τελικό του Σούπερ Καπ στη Ρόδο, με νικητή τον Ολυμπιακό.
Πέρσι, μεταξύ άλλων, ήταν διαιτητής στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες αλλά και στον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος.
Διαβάστε Επίσης
Οι διαιτητές του τρίτου τελικού: Παπαπέτρου στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Δέκα μήνες απαγόρευση στον Γιαννακόπουλο από τον αθλητικό δικαστή με άμεση ισχύ - Αυστηρή επίπληξη σε Αταμάν! Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Χωρίς εκπλήξεις οι 12άδες του τρίτου τελικού Στον ΕΣΑΚΕ οπαδοί του Παναθηναϊκού, στήριξαν παίκτες, επιτελείο και προπονητές κατά την άφιξη για απολογία! Αποσύρθηκε ο Αθηναίου: «Ποτέ δεν φανταζόμουν πως θα έφτανα εδώ - Τα λέμε ξανά με άλλο ρόλο, αλλά ίδια αγάπη» Θύρα 13: «Κανένα μέτρο δεν πάρθηκε για την κατευθυνόμενη διαιτησία - Δεν απαντάμε σε προκλήσεις που σίγουρα θα δεχτούμε» Έχουμε πάλι τελικούς: Οι συναντήσεις, οι δεσμεύσεις και η κοινή ανακοίνωση Παναθηναϊκού, ΟλυμπιακούΑκολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






