Ελλάδα

Zέρβας: «Όχι χαλαρός στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός - Σε αυτά τα σημεία θα κριθεί η πρόκριση με Μπαρτσελόνα»

Ακούστε τα τελευταία νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού από τον Νίκο Ζέρβα.

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΟΑΚΑ μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Nίκος Ζέρβας.

Συζητώντας με τον Χρήστο Ρομπόλη και τον Παναγιώτη Κεφαλά, ο ρεπόρτερ του σταθμού, ξεκαθάρισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν για να κερδίσουν στο ντέρμπι και να προσθέσουν πίεση στον «αιώνιο» αντίπαλο, ενώ εκτίμησε ότι ο Φίλιπ Πετρούσεφ, πιθανότατα θα πάρει χρόνο συμμετοχής: «Ένα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι. Δεν λέει πάρα πολύ, αλλά με νίκη μεταφέρει άγχος στον Παναθηναϊκός. Θα παίξει για να κερδίσει. Δεν νομίζω να γίνει κάποια αλλαγή. Ίσως πάρει χρόνο και ο Πετρούσεφ. Εξαιρετική η δήλωση του Μιλουτίνοφ για τον κόσμο του Παναθηναϊκού».

Εν συνεχεία ο Νίκος Ζέρβας, μίλησε για το επικείμενο διασταύρωμα του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε στα playoffs της Euroleague, αναλύοντας το στιλ παιχνιδιού των δυο ομάδων, αλλά και τα σημεία τα οποία μπορούν να κρίνουν την πρόκριση στο Final 4: «Ολυμπιακός και Φενέρ έπαιξαν στα ίσα. Μεγάλη νίκη της διοργάνωσης αυτό, παρότι θα ήταν καλό να παίζονταν όλα τα ματς την ίδια ώρα. Υπέρ το δέον καλός ο απολογισμός του Ολυμπιακού, με τόσους τραυματισμούς. Τη χρονιά που έχει χάσει τον MVP της Euroleague και έναν από τους καλύτερους γκαρντ της Ευρώπης, δείχνει ότι είναι ένας οργανισμός που απορροφά τους "κραδασμούς".

Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει στα ίσα την πρόκριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Στο δεύτερο μισό έπαιξε μπάσκετ όπως της περασμένης σεζόν. Πιστεύω ότι υπερτερεί της Μπαρτσελόνα σε πάγκο. Δεν υπερτερεί κάπου ιδιαίτερα, αλλά σίγουρα δεν μειονεκτεί κιόλας. Η Μπαρτσελόνα είναι μια γερασμένη ομάδα. Ορισμένοι παίκτες της Μπαρτσελόνα δεν έχουν εμπειρίες. Ημέρας, αγωνιστικό πλάνο και αντοχή θα κρίνουν το ζευγάρι Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακού. Να δώσει βάση στην κυκλοφορία ο Ολυμπιακός. Πιθανολογώ ότι θα δούμε πολύ Γκος με Γουόκαπ.».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x