Ελλάδα

Με επτά παίκτες στο ΣΕΦ ο Ηρακλής: Πέντε επαγγελματίες, έναν έφηβο και έναν από το παιδικό!

Αποδεκατισμένος παρατάχθηκε ο Ηρακλής στο ΣΕΦ για το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό. Επτά παίκτες συνολικά στη σύνθεσή του, εκ των οποίων οι δύο είναι από το εφηβικό και το παιδικό!

Με μόλις επτά διαθέσιμους παίκτες παρατάχθηκε ο Ηρακλής στο ΣΕΦ για το ματς με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League.

Τα προβλήματα τραυματισμών, οι αποχωρήσεις, αλλά και τα κρούσματα κορωνοϊού έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τους Θεσσαλονικείς, που ζήτησαν την αναβολή του παιχνιδιού, όμως το αίτημά τους απορρίφθηκε από τον ΕΣΑΚΕ.

Υποχρεώθηκαν, λοιπόν, αν δηλώσουν μόλις επτά παίκτες στο παιχνίδι, με τους πέντε από αυτούς να είναι επαγγελματίες και οι δύο από τα τμήματα υποδομής.

Γουντς, Σκορδίλης, Χένρι, Γκάρετ και Ντολεζάι αποτελούν τη βασική πεντάδα του Ηρακλή στο σημερινό παιχνίδι, ενώ την αποστολή συμπληρώνουν ο 16χρονος Παναγιώτης Αργυρούλης από την εφηβική ομάδα και ο 15χρονος Γιάννης Κομνινιάδης από το παιδικό.

Μάλιστα, με την αποστολή ταξίδεψε και ο νεαρός Γιώργος Πετανίδης, ο οποίος όμως ανέβασε πυρετό και παρέμεινε στο ξενοδοχείο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x