Ελλάδα

Με Σίκμα στο Μιλάνο ο Ολυμπιακός, ελπίδες και για Γουίλιαμς-Γκος!

Στη διάθεση του Ολυμπιακού για το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο θα είναι ο Λουκ Σίκμα, ενώ ελπίδες έχει και Γουίλιαμς-Γκος, σύμφωνα με τον Γιώργος Μπαρτζώκα.

Ενισχυμένος θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στο Μιλάνο για την αναμέτρηση με την Αρμάνι, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά τη νίκη (79-71) επί της ΑΕΚ Betsson BC.

Όπως δήλωσε ο κόουτς των «ερυθρόλευκων», ο Λουκ Σίκμα ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και αναμένεται να συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα για την αναμέτρηση με τους Ιταλούς, ενώ υπάρχει πιθανότητα να συμβεί το ίδιο και με τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι γεμάτο ένταση, στους πάγκους, στον αγωνιστικό χώρο. Πολλά λάθη κάναμε, η ΑΕΚ έπαιξε σε μεγάλη ταχύτητα, έβαλε κάποια τρίποντα στο τρανζίσιον. Προσπαθήσαμε να μοιράσουμε τον χρόνο και είναι μια νίκη που εκτιμώ, έχει πολύ καλό υλικό και προπονητή η ΑΕΚ.

Πολύ καλύτερα είναι ο Σίκμα που θα είναι στη 12άδα, έκανε προπόνηση σήμερα θα κάνει και αύριο. Ο Γκος ή θα παίξει την Τρίτη ή την Πέμπτη, κάνει και αυτός προπονήσεις, είναι να μπουν σε ρυθμό και οι Φαλ, Μπραζντέικις.

Ο χρόνος είναι αμείλικτος, τα παιχνίδια απαιτητικά αλλά έτσι είναι η δουλειά μας
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x