Ελλάδα

Ζέρβας: «Μόνο οι υπογραφές για Μπραζντέικις, θα δώσει μεγάλο ποσό στη Ζαλγκίρις ο Ολυμπιακός»

Θέμα χρόνου είναι να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Ίγκνας Μπραζντέικις από τον Ολυμπιακό, όπως μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τελειώνει του Μπραζντέικις στον Ολυμπιακό! Όπως μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, είναι πλέον θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η απόκτηση του 24χρονου άσου από τους Πειραιώτες.

«Πολύ δύσκολα θα χαλάσει η συγκεκριμένη μεταγραφή, απομένουν μόνο οι υπογραφές», τόνισε ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» στους 94.6, επισημαίνοντας ότι η ομάδα της Λιθουανίας θα λάβει ένα μεγάλο ποσό (500.000 ευρώ) από τους νταμπλούχους Ελλάδος. Το συμβόλαιό του, εφόσον δεν σημειωθεί κάποιο απρόοπτο και κλείσει οριστικά, θα είναι διάρκειας δύο ετών με απολαβές 1 εκάτ. ευρώ για κάθε χρόνο. Πρόκειται για έναν παίκτη, που μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία στη θέση «2» και «3», με τον Ολυμπιακό, αυτήν τη στιγμή

Νωρίτερα, ο Νίκος Ζέρβας είχε ενημερώσει μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι ο Ολυμπιακός αποφάσισε να προχωρήσει τη συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε ότι δεν μπορεί να περιμένει άλλο από το ΝΒΑ για τον παίκτη, που θα έρθει, προκειμένου να καλύψει ένα σημαντικό κενό που υπήρχε στο ρόστερ.

Ο αριστερόχειρας άσος, την περσινή σεζόν, στην πρώτη του παρουσία στην Ευρωλίγκα, είχε 11,6 πόντους (31.3% στο τρίποντο), 2,9 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ σε 22'24'' μο συμμετοχής.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x