Ελλάδα

«Βάλε και τα δικά μου - Πάλι στη ζούλα την έβγαλα»: Ο απίθανος διάλογος Μπαρτζώκα και Λαρεντζάκη στα αποδυτήρια!

O Γιαννούλης Λαρεντζάκης είχε έναν (ακόμη) φοβερό διάλογο με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού AKTOR στον τελικό του Final-8.

Το οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού είναι κάτι γνωστό, και γίνεται εμφανές από ένα ακόμη βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ.

Οι... εσωτερικοί κανονισμοί της ομάδας περιλαμβάνουν χρηματική «ποινή» για κάθε μέλος της που υποπίπτει σε κάποια παράβαση (π.χ. τεχνική ποινή), με τα χρήματα αυτά να συγκεντρώνονται και να μετατρέπονται σε ένα πλούσιο τραπέζι. Μετά τον τελικό του Final-8, ο Κώστας Παπανικολάου «έδωσε» τον Γιώργο Μπαρτζώκα, υπενθυμίζοντας πως ο τεχνικός του Ολυμπιακού δέχθηκε τεχνική ποινή στο ματς και πρέπει να πληρώσει!

Κάπου εκεί μπήκε στην κουβέντα και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος μάλιστα ζήτησε ο Μπαρτζώκας να καλύψει και το δικό του μερίδιο, παραδεχόμενος μετά «πάλι στη ζούλα την έβγαλα»!

Διαβάστε όσα έγραψε ο Ολυμπιακός:

«Στον Ολυμπιακό έχουμε… τιμοκατάλογο για όλες τις παραβάσεις, μικρές και μεγάλες! Το ποσό που συγκεντρώνεται, ωστόσο, δεν πάει σε κάποιο ταμείο, αλλά μετατρέπεται σε ένα πλούσιο τραπέζι για όλα τα μέλη της ομάδας! Και αξίζει να σημειωθεί πως από την τσιμπίδα του νόμου δεν ξεφεύγει κανείς, ούτε ο προπονητής!

Εν μέσω των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, ο αρχηγός, Κώστας Παπανικολάου, υπενθύμισε στον… ταμεία, Χρήστο Μπαφέ, πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας χρεώθηκε με τεχνική ποινή στον ημιτελικό . Ο κόουτς αμέσως προθυμοποιήθηκε να καταβάλει το ποσό, όμως, κατόπιν σχετικών διαπραγματεύσεων του βγήκε πολύ πιο… αλμυρό του αναμενομένου. Και αυτό γιατί ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν έχασε την ευκαιρία να την βγάλει… στην ζούλα (όπως ίδιος είπε γελώντας), καθώς συμφώνησε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να πληρώσει και τις δικές του ατασθαλίες».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x