Ελλάδα

Ζέρβας: «Ο Σπανούλης και η ατάκα Μπαρτζώκα για το ρόστερ της επόμενης σεζόν»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του μπασκετικού Ολυμπιακού, Νίκος Ζέρβας.

Τη δική του ανάλυση στις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Χίμκι στο ΣΕΦ έκανε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Μεταξύ άλλων, στάθηκε στο θέμα του Βασίλη Σπανούλη, τις διαθέσεις του Έλληνα τεχνικού για τον «Kill Bill» και φυσικά για τα δύο γκαρντ που θα ήθελε τη νέα χρονιά στο ρόστερ της ομάδας του.

«Μπορεί να στάθηκαν όλοι στην συγκεκριμένη ατάκα (του Γιώργου Μπαρτζώκα), αλλά ο τρόπος που έχει απαντήσει δεν δείχνει κάτι αρνητικό. Καλώς ή κακώς, μέσα στις δηλώσεις του που έχει κάνει όλη τη χρονιά έχει αναφερθεί σε βετεράνους, είχε φωτογραφίσει τη θέλησή του.

Οι προϋποθέσεις που έχει θέσει είναι πως δεν θα ήταν επιζήμιος (ο Σπανούλης), στην περίπτωση που δεχόταν έναν δεύτερο ρόλο. Ωστόσο, κανείς δεν πρόσεξε την ατάκα του πως θα ήθελε δύο γκαρντ επιπέδου Ευρωλίγκας, με την απόκτηση έτοιμων παικτών και όχι στοιχημάτων. Δείχνει μία τάση
», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και συμπλήρωσε:

«Αν γίνουν κάποιες ειλικρινείς συζητήσεις για τη θέση του 4ου-5ου γκαρντ στο ρόστερ, δεν θα είχε κανένα θέμα ο Μπαρτζώκας, ειδικά αν υπάρχει η Ελλάδα από την επόμενη σεζόν. Οι τραυματισμοί, άλλωστε, είναι μέσα στο παιχνίδι.

Δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά. Θέλει να συνεχίσει ο Σπανούλης, άλλαξε η στάση του το τελευταίο διάστημα. Έχει αποφασίσει πως θέλει να συνεχίσει. Δεν μπορεί όμως να υπογράψει μόνος του. Πρέπει να έχει τις προθέσεις της διοίκησης, με τους Αγγελόπουλους να μην έχουν μιλήσει μαζί του. Η ομάδα πρέπει να είναι πάνω από όλα. Ο Ολυμπιακός οφείλει να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί από τη συγκεκριμένη υπόθεση
».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x