Ελλάδα

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Για τον τίτλο οι «ερυθρόλευκες», για να μείνει ζωντανό το «τριφύλλι»

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται στο ΣΕΦ (14:00), με τις «ερυθρόλευκες» να θέλουν μία νίκη για τον τίτλο και τις «πράσινες» να παίζουν για να μείνουν ζωντανές στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ για τον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών (14:00), με τις «ερυθρόλευκες» να θέλουν μία νίκη για τον τίτλο και τις «πράσινες» να ετοιμάζονται για παιχνίδι «ο θάνατός σου η ζωή μου».

Η ομάδα του Πειραιά έχει επικρατήσει και στους δύο προηγούμενους τελικούς και σε συνδυασμό με το 1-1 της κανονικής διάρκειας, βρίσκονται στο 3-1 και με θετικό αποτέλεσμα θα φτάσουν στο 7ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θάνος Νίκλας δήλωσε: «Άλλο ένα παιχνίδι στη σειρά των τελικών στην έδρα μας, εναντίον του Παναθηναϊκού. Ό,τι έχει γίνει μέχρι τώρα, για εμάς ανήκει στο παρελθόν και επικεντρωνόμαστε να δώσουμε το 100% για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα δώσουμε την ψυχή μας για το θετικό αποτέλεσμα και με τη στήριξη των φιλάθλων μας, να πετύχουμε το βασικό μας στόχο», ενώ Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου τόνισε:

«Μετά την προχθεσινή εκτός έδρας νίκη μας απέναντι στον Παναθηναϊκό, προηγούμαστε στην σειρά με 3-1. Χρειαζόμαστε μια ακόμη νίκη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του βασικού μας στόχου. Όπως έχουμε πει, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένες για 40 λεπτά σε άμυνα και σε επίθεση. Είμαστε έτοιμες να δώσουμε το 100% για την νίκη και την κατάκτηση του τίτλου».

Από την άλλη, οι πράσινες βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και πρέπει να υπερβούν εαυτόν για να αλλάξουν τα δεδομένα και να είναι αυτές που θα κατακτήσουν, εν τέλει, τον τίτλο. Φυσικά, κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν θα είναι, αλλά όχι ακατόρθωτο.

Οι παίκτριες του «τριφυλλιού» ήταν ήαρκετά ανταγωνιστικές και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, ενώ στον δεύτερο τελικό είχαν αποκτήσει και μία πολύ καλή διαφορά στο σκορ, την οποία έχασαν στα τελευταία λεπτά. Σε κάθε περίπτωση, το σύνολο της Ελένης Καπογιάννη πηγαίνει στο Φάληρο με σκοπό να κάνει το πρώτο βήμα και να μείνει ζωντανό στην κατάκτηση του τίτλου. Αν τα καταφέρουν οι Κυπελλούχες, θα φιλοξενήσουν το επόμενο ματς την Πέμπτη (6/4, 18:30) στο «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x