Ελλάδα

Μεγάλη ένταση στο ΣΕΦ: Ο Τζόουνς έπιασε από τον λαιμό τον Ναν - Αποβλήθηκαν και οι δύο!

Άναψαν τα αίματα στο ΣΕΦ λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου, όταν οι Κέντρικ Ναν και Ταϊρίκ Τζόουνς πήγαν να πιαστούν στα χέρια.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Λίγο έλειψε να ξεφύγουν τα πράγματα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον πέμπτο και τελευταίο τελικό της Stoiximan GBL ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Τρία λεπτά πριν το φινάλε της τρίτης περιόδου και με τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ με 61-50, ο Κέντρικ Ναν έσπρωξε τον Σάσα Βεζένκοφ εκτός φάσης. Αμέσως υπήρξε σύρραξη των παικτών, με τον Ταϊρίκ Τζόουνς να μπαίνει στη φάση και να πιάνει από τον λαιμό τον Ναν, προτού επέμβει ο Γκραντ και οι υπόλοιποι παίκτες για να τον απομακρύνουν από το σημείο.

Με την ατμόσφαιρα τεταμένη ανάμεσα στις δύο ομάδες και τους πάγκους τους, οι διαιτητές έλεγξαν τις φάσεις και τιμώρησαν τον Ναν με τεχνική ποινή. Με τον Αμερικανό να έχει ήδη 4 προσωπικά φάουλ, αποβλήθηκε από τη συνέχεια του ματς.

Όσον αφορά τον σέντερ των «ερυθρόλευκων», οι διαιτητές τον τιμώρησαν με αντιαθλητικό φάουλ και τεχνική ποινή, με αποτέλεσμα να πάρει και εκείνος την άγουσα για τα αποδυτήρια, συμπληρώνοντας 5 προσωπικά φάουλ.

Μετά από όλα αυτά, ηρέμησαν τα πνεύματα στο φαληρικό γήπεδο και το παιχνίδι συνεχίστηκε έπειτα από διακοπή περίπου επτά λεπτών.

Να σημειωθεί πως οι δύο παίκτες είχαν… προηγούμενα από το πρώτο ημίχρονο, όταν λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου σημειώθηκε ένταση μεταξύ τους μετά το σκληρό φάουλ του Τζόουνς.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Ναν, Βεζένκοφ, Τζόουνς

0

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Ναν, Βεζένκοφ, Τζόουνς

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Ναν, Βεζένκοφ, Τζόουνς

0





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x