Με μικρή καθυστέρηση έφτασε στην Αθήνα ο Κουίνσι Ένσι. Το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού προσγειώθηκε στην Αθήνα λίγο πριν τις 9:00 με πτήση από την Κωνσταντινούπολη κι έχοντας χάνει χθες το υπερατλαντικό ταξίδι από τος ΗΠΑ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ εμφανίστηκε χαμογελαστός, φορώντας τη φανέλα της νέας του ομάδας και σχημάτισε με τα δάχτυλά του το σήμα της νίκης.

Ο 31χρονος πρώην ΝΒΑερ και άσος της Μακάμπι δεν... πρόλαβε την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού, που από χθες είναι στην Αγία Πετρούπολη εν όψει του αποψινού αγώνα με τη Ζενίτ (19:00) για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Το Σάββατο θα έχει την πρώτη συνάντηση δια ζώσης με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους νέους συμπαίκτες του, αλλά είναι δύσκολο να παίξει στο ματς της Stoiximan Basket League με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή, παρότι θα έχει αυτόματα δικαίωμα συμμετοχής στις εγχώριες διοργανώσεις ως έκτος ξένος του ρόστερ.

Πιθανότατα, πάντως, θα ακολουθήσει την αποστολή για τον αγώνα με την Εφές την Τετάρτη στην Κωνσταντινούπολη, στο πρώτο ματς της διαβολοβδομάδας που έρχεται.

Ο Έισι δεν έχει αγωνιστεί σε ομάδα από το πρώτο lockdown, τον Απρίλιο του 2020, όταν έπαιζε στη Μακάμπι. Πάντως στον Ολυμπιακό έχουν τη διαβεβαίωση και τα απαραίτητα στοιχεία πως είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς έκανε προπονήσεις μόνος του στις ΗΠΑ. Πάντως θα χρειαστεί λίγες εβδομάδες για να φτάσει στα επίπεδα ετοιμότητας της υπόλοιπης ομάδας.



Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Κουίνσι Έισι

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Κουίνσι Έισι

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Κουίνσι Έισι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x