Ελλάδα

Ανανεώνεται αυτόματα το συμβόλαιο του Ταρίκ Μπλακ στον Ολυμπιακό

Κάτοικος Πειραιά θα παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν ο Ταρίκ Μπλακ, αφού ο Ολυμπιακός έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία του Αμερικανού και έτσι το συμβόλαιό του ανανεώνεται αυτόματα.

Μπορεί να μην είναι από τις πρώτες επιλογές του Γιώργου Μπαρτζώκα στο ροτέισον όσον αφορά τα «δυνατά» ματς, μιας και ο ρόλος που έχει στον Ολυμπιακού είναι τρομερά συγκεκριμένος, όμως ο πολύτιμος Ταρίκ Μπλακ ικανοποίησε τους Πειραιώτες και συνεχίζει ως το τέλος της σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός σέντερ είχε συμβόλαιο έως σήμερα με τους νταμπλούχους Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δικαίωμα μέχρι τώρα να το διακόψουν αν επιθυμούσαν και από τη στιγμή που δεν το έκαναν, ανανεώνεται αυτόματα έως το καλοκαίρι.

Το χαμηλό συμβόλαιο που έχει, σε συνδυασμό με τις ανάσες που δίνει σε Φαλ και Μπολομπόι στο ελληνικό πρωτάθλημα, έκαναν τον Ολυμπιακό να τον κρατήσει στο ρόστερ του. Φέτος, μετρά στη EuroLeague 4.3 πόντους και 0.9 ριμπάουντ, ενώ στην Basket League, με πιο ενεργό ρόλο, έχει 11.2 πόντους, 4.57 ριμπάουντ και 1 μπλοκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x