Ελλάδα

Χωρίς Γουόκαπ και Γκος κόντρα στην Καρδίτσα ο Ολυμπιακός - Επιστρέφει ο Λαρεντζάκης

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κόντρα στην Καρδίτσα χωρίς τους Τόμας Γουόκαπ και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, που θα πάρουν ανάσες ξεκούρασης. Επιστρέφει ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Μετά τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού AKTOR και πριν τη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Καρδίτσα για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Basket League (16/03, 20:15).

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν χωρίς τον Τόμας Γουόκαπ, που «έσφιξε τα δόντια» και έπαιξε στο ντέρμπι των «αιωνίων» με πρησμένο αστράγαλο, επομένως θα πάρει τις απαραίτητες ανάσες. Το ίδιο ισχύει και για τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, που κόπηκε από την εξάδα των ξένων ώστε να προφυλαχθεί.

Στα καλά νέα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι η επιστροφή του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα στο γόνατο μετά τους αγώνες των «παραθύρων» για την Εθνική ομάδα. Εκτός λίστας είναι οι Λουκ Σίκμα και Ίγκνας Μπραζντέικις, ενώ δεν θα αγωνιστεί φυσικά ο τραυματίας Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Η 12άδα του Ολυμπιακού: Μήτρου-Λονγκ, Λούντζης, Κάνααν, ΜακΚίσικ, Λαρεντζάκης, Παπανικολάου, Αμπόσι, Πίτερς, Πετρούσεφ, Φαλ, Ράιτ, Τανούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x