Ελλάδα

Ζέρβας: «Αυτό έπαιξε ρόλο στην απόφαση του Φαλ, που φαίνεται πως θα κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό»

Ακούστε το ρεπορτάζ του μπασκετικού Ολυμπιακού από τον Νίκο Ζέρβα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα μπασκετικού Ολυμπιακού, μετά την επέκταση του συμβολαίου του Μουσταφά Φαλ, μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μετά την παραμονή του Φαλ, παρότι υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτησή του από άλλες, ο Ολυμπιακός έχει δύο συμβόλαια προς διευθέτηση: Του Κάαναν και του Λούντζη. Σίγουρα θα κρατήσει τον Κάαναν, ενώ και ο Λούντζη ήταν εκείνος που βοήθησε στο χθεσινό ματς. Το ποσό για τον Φαλ είναι συνολικά γύρω στα 5,1 εκατ. ευρώ, κοντά στο 70% πάνω σε σχέση με τις προηγούμενες απολαβές του. Υπήρχαν προτάσεις πάνω από 2 εκατ. ευρώ το χρόνο από άλλες ομάδες. Στην τελική του απόφαση, όμως, έπαιξε ρόλο πως ο οργανισμός τον πίστεψε, τον έβγαλε από την αφάνεια. Είναι τρομερός χαρακτήρας και παράλληλα περνάει πολύ καλά εδώ. Υπέγραψε, έμεινε και θα κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Όσον αφορά τον Κάαναν, δεν υπάρχει κάτι επίσημα από τον Ολυμπιακό. Είμαι σε θέση να γνωρίζω πως υπάρχει καλή επικοινωνία, αλλά έχω την αίσθηση πως είναι σε συνάρτηση με τις επαφές που κάνει η ομάδα για την ενίσχυση στα γκαρντ, αφού ψάχνει έναν παίκτη σκόρερ στη συγκεκριμένη θέση. Έχει ανέβει αρκετά στη συγκεκριμένη λίστα ο Έβανς. Μπορεί και για τους δύο να προχωρήσει (Κάαναν και ενίσχυση). Πιστεύω ότι αυτό μπορεί να πάει το καλοκαίρι. Μπορεί και να πέσω έξω, αλλά πρόκειται για μία αίσθηση που έχω εγώ προσωπικά. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που είναι σε πρώτο πλάνο είναι ο τελικός με την Εφές», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Καθίστε μην ανανεώσει και τον Ράιτ, ο οποίος μπορεί να έχει το 1+1, αλλά μπορεί να τον δέσει. Έχει αλλάξει και η λογική που υπάρχει στην ΚΑΕ σε σχέση με ό,τι συνέβαινε πριν από δέκα χρόνια και έχει καταφέρει να δημιουργήσει υπεραξίες με τους παίκτες που έχει στο ρόστερ του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x