Ελλάδα

Χωρίς Γκος ο Ολυμπιακός με Παναθηναϊκό-Στη θέση του ο ΜακΚίσικ

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος επέστρεψε με άδεια στην Αθήνα, καθώς η γυναίκα του θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους. Στην 6άδα των ξένων για τον τελικό του Σούπερ Καπ θα είναι ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Με μια απουσία για... ευχάριστο λόγο θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός απέναντι στον Παναθηναϊκό απόψε (20:30) στη Ρόδο στον τελικό του Σούπερ Καπ.

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος επέστρεψε με άδεια στην Αθήνα, καθώς σε λίγες ώρες η γυναίκα του θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους. Έτσι στην εξάδα των ξένων δηλώθηκε ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος είχε μείνει εκτός χθες απέναντι στο Περιστέρι bwin.

Επίσης ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει στη διάθεσή του και τον Ίγκνας Μπραζντέικις, ο οποίος έχει κάνει ελάχιστες προπονήσεις με την ομάδα και έμεινε κι αυτός εκτός.

Συνεπώς οι έξι διαθέσιμοι ξένοι απόψε για τον Ολυμπιακό θα είναι οι Κάνααν, ΜακΚίσικ, Πίτερς, Σίκμα, Φαλ και Μιλουτίνοφ.

Ο Γκος είχε κάνει πολύ καλό δεύτερο ντεμπούτο με τους Πειραιώτες έχοντας 16 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 20:19.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x