Ελλάδα

Παλαίμαχοι ΑΕΚ: «Στο νέο σπίτι θα ζήσουμε τα καλύτερα που έρχονται»

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τον Μάκη Αγγελόπουλο για το γεγονός ότι η μπασκετική ΑΕΚ αποκτά τη δική της έδρα εξέδωσαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Την επίλυση του γηπεδικού θέματος (και) της μπασκετικής ΑΕΚ χαιρέτισαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Με ανακοίνωσή του ο σύνδεσμος συγχαίρει τον Μάκη Αγγελόπουλο για τις ενέργειές του και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι στο νέο της «σπίτι» η ομάδα θα πανηγυρίσει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ συγχαίρει την ΚΑΕ ΑΕΚ και προσωπικά τον διοικητικό της ηγέτη κ. Μάκη Αγγελόπουλο για την παράδοση του κλειστού των Λιοσίων στην ομάδα του συλλόγου μας.

Όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησης του κ. Αγγελόπουλου με το μπάσκετ της ΑΕΚ, το ιστορικό τμήμα επέστρεψε στην ελίτ της Ελλάδας και της Ευρώπης με μεγάλες αγωνιστικές επιτυχίες και πλέον τα επιτεύγματα της διοίκησης επεκτείνονται και στη στέγαση της ομάδας στο δικό της σπίτι.

Εκεί θα ζήσουμε τα ακόμα καλύτερα που έρχονται»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x