Μπορεί ο Παναθηναϊκός AKTOR να πήρε μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με σκορ 85-80, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει λόγους να ανησυχεί.
Συγκεκριμένα, ο Κώστας Σλούκας πρόλαβε να παίξει μόλις 7 λεπτά στην αναμέτρηση καθώς αποχώρησε με ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό.
Ο Έλληνας γκαρντ μετά την αναμέτρηση πήγε στο νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ» για μαγνητική. Στο «τριφύλλι» ανησυχούν καθώς ο αρχηγός της ομάδας είχε τραυματιστεί στο ίδιο σημείο και κόντρα στην Μπασκόνια, με αποτέλεσμα να υπάρχουν φόβοι υποτροπής.
Μένει να φανεί τι θα δείξουν οι εξετάσεις, καθώς οι «πράσινοι» δίνουν την Πέμπτη (25/11) κρίσιμο παιχνίδι με τη Μακάμπι στο Βελιγράδι. Θυμίζουμε πως ο Λούκα Βιλντόσα είναι επίσης εκτός, επομένως σε περίπτωση σοβαρού τραυματισμού του Σλούκα ο Παναθηναϊκός AKTOR θα στερέψει από λύσεις στα γκαρντ.
Διαβάστε Επίσης
Τα highlights του ντέρμπι… θρίλερ στο ΟΑΚΑ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού! Αταμάν: «Είμαστε πολύ καλύτεροι από τον Ολυμπιακό - Εκείνοι έπαιξαν με οκτώ ξένους απόψε» Μπαρτζώκας: «Μου προκαλεί εντύπωση που σε τέτοιο ματς με τόσες επαφές οι βολές ήταν 31-14 για τον Παναθηναϊκό» Ο Παναθηναϊκός που έχει γυρίσει σελίδα και ο Ολυμπιακός που δεν πρέπει να υποτιμάται από κανένανΑκολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






