Ελλάδα

«Τρέχουν» για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό οι Αντετοκούνμπο και Βιλντόσα

Αγώνα… δρόμου για να προλάβουν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα, κάνουν οι Αντετοκούνμπο και Βιλντόσα, όπως είπε ο Αταμάν μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Κολοσσού.

Χωρίς τους Κώστα Αντετοκούνμπο και Λούκα Βιλντόσα θα πορευτεί ο Παναθηναϊκός AKTOR για ακόμη μία εβδομάδα, όπως αποκάλυψε ο Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου.

Ο Τούρκος κόουτς ανέφερε ότι ο διεθνής σέντερ και ο Αργεντινός γκαρντ δεν θα προλάβουν την αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν, που ακολουθεί (8/3, 21:15).

Αμφότεροι, σύμφωνα, με τον προπονητή των «πράσινων» τρέχουν για να προλάβουν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που είναι προγραμματισμένο για τις 14 Μαρτίου, στο ΣΕΦ, για την Ευρωλίγκα.

Αναφορικά με την αναμέτρηση ο Εργκίν Αταμάν είπε: «Με εξαίρεση την πρώτη περίοδο όπου κάναμε αμυντικά λάθη, παίξαμε καλό μπάσκετ με καλά ποσοστά στα δίποντα και στα τρίποντα. Δεν είναι εύκολο να δώσεις κίνητρο στην ομάδα ύστερα από μια μεγάλη νίκη στην Ερυωλίγκα αλλά μετά το πρώτο δεκάλεπτο πήραμε στα σοβαρά το παιχνίδι, μοιράσαμε το χρόνο συμμετοχής, ενώ μοιράστηκε και το σκοράρισμα. Ήταν μια καλή νίκη για εμάς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x