Ελλάδα

Παναθηναϊκός: Καταδικάζει τη ρίψη… οξειδανίου και κρεμώδους τροφής και ζητά την τιμωρία Μπαρτζώκα!

Ανακοίνωση με σκωπτικό ύφος από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, που καταδικάζει απερίφραστα τη ρίψη… οξειδανίου και κρεμώδους τροφής στα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού, ενώ ζητά την τιμωρία Μπαρτζώκα!

Ανακοίνωση για όσα συνέβησαν στο Game 2 της σειράς των τελικών και καταγγέλλει ο Ολυμπιακός εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός! Οι «ερυθρόλευκοι», θυμίζουμε, τόνισαν χθες βράδυ σε ανακοίνωσή τους «είναι ντροπή όλα αυτά που έγιναν στο ΟΑΚΑ», εννοώντας, εκτός από τη διαιτησία, και την επίθεση, που δέχθηκαν μέλη της αποστολής με την είσοδό τους στο παρκέ.

Συγκεκριμένα, με την είσοδο του Γιώργου Μπαρτζώκα στον αγωνιστικό χώρο, ο κόουτς του Ολυμπιακού δέχθηκε φραστική επίθεση από οπαδό, που τον ακολούθησε και μέσα στο παρκέ, προτού τον απομακρύνει η ασφάλεια, ενώ, παράλληλα, οπαδοί πέταξαν στην αποστολή των Πειραιωτών γιαούρτια και νερά.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, με σκωπτικό ύφος, αναφέρει στην ανακοίνωσή του ότι «καταδικάζει απερίφραστα τη ρίψη οξειδανίου (σ.σ. η επιστημονική ονομασία του νερού) και κρεμώδους τροφής (σ.σ. το γιαούρτι)» και τονίζει ότι «θα περίμενε να κάνει το ίδιο και η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τις ρίψεις φωτοβολίδων ευθείας βολής, μολότοφ και πετρών» στο ΣΕΦ.

Ζητά, δε, από τους αρμόδιους φορείς «να ασχοληθούν επιτέλους με την υβριστική και προκλητική συμπεριφορά του Γιώργου Μπαρτζώκα την οποία επιδεικνύει σε κάθε αγώνα».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

H KAE Παναθηναϊκός καταδικάζει απερίφραστα τη ρίψη οξειδανίου και κρεμώδους τροφής προς τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού, καθώς και όλους όσοι απάντησαν στις ύβρεις του προπονητή του πειραιώτικου σωματείου.

Θα περιμέναμε να είχε πράξει το ίδιο και η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τις ρίψεις φωτοβολίδων ευθείας βολής, μολότοφ και πετρών κατά των αθλητών και προπονητών μας.

Καλούμε τους αρμόδιους φορείς να ασχοληθούν επιτέλους με την υβριστική και προκλητική συμπεριφορά του Γιώργου Μπαρτζώκα την οποία επιδεικνύει σε κάθε αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x