Ελλάδα

Πετρίδης: «Έδειξε χαρακτήρα παρά την πίεση ο Παναθηναϊκός - Κερδισμένος από τους δύο τελικούς»

Ο Γιώργος Πετρίδης στάθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM στο «μέταλλο» που είχε ο Παναθηναϊκός χθες και εξήγησε γιατί μπορεί να αισθάνεται νικητής στους έως τώρα τελικούς με τον Ολυμπιακό.

Ο -επίσης ελλιπής- Παναθηναϊκός νίκησε και την πίεση πλην του Ολυμπιακού χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ όπως σημείωσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Ήταν τεράστια η πίεση για τον Παναθηναϊκό, φαινόταν κιόλας ειδικά στο γήπεδο. Βασίστηκε πολύ στις ατομικές εξάρσεις των παικτών του, όπως και ο Ολυμπιακός. Είχε νευρικότητα και με τα προβλήματα του αντιπάλου, μεγάλωσε το πρέπει. Έδειξε χαρακτήρα όμως και με αυτό το μεγάλο τρίποντο του Πονίτκα πήρε το ματς. Επιτέλους, κέρδισε και ένα ματς στο σουτ ο Παναθηναϊκός, γενικά μιλάω, όχι μόνο στα ντέρμπι. Την Κυριακή παραμένει το φαβορί ο Ολυμπιακός, είναι πιο δεμένη ομάδα, πιο δουλεμένη. Να θυμίσουμε επίσης ότι και ο Παναθηναϊκός κατεβαίνει αποδεκατισμένος στα παιχνίδια, έχοντας τέσσερις ξένους ουσιαστικά», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού στα δύο πρώτα ματς σε επίπεδο τακτικής το «τριφύλλι» είναι ο κερδισμένος, έχοντας κόψει την κυκλοφορία, χαμηλώνοντας τον ρυθμό και πηγαίνοντας τα εκεί που θέλει.

Παράλληλα, ο Πετρίδης σημείωσε ότι ο κόουτς Σερέλης ήθελε να βγάλει τον Φαλ από την ρακέτα στο τέλος και ο Παναθηναϊκός το κατάφερε σε γενικές γραμμές.

Ερωτηθείς για τα ευτράπελα που υπήρξαν και στον χθεσινό τελικό, αρχικά τα καταδίκασε και παράλληλα τόνισε ότι οι «πράσινοι» πρέπει να βρουν και να απομονώσουν εκείνους που προκάλεσαν.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x