Ελλάδα

Έκλεισε τον Γκάι ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε άλλη μια απόκτηση παίκτη, καθώς έκλεισε τον Κάιλ Γκάι, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο για δύο έτη.

Άλλη μια προσθήκη στο ρόστερ του για τη νέα σεζόν έκλεισε ο Παναθηναϊκός. Όπως μετέφερε και στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης το τριφύλλι προχώρησε στην απόκτηση του Κάιλ Γκάι, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Οι πράσινοι για να προχωρήσουν στην απόκτηση του 25χρονου σούτινγκ γκαρντ ήρθαν συμφωνία με τη Μπανταλόνα, η οποία τις προηγούμενες ημέρες είχε ματσάρει την προσφορά που είχε κάνει η Βαλένθια και τον είχε διατηρήσει -προς ώρας- στο δυναμικό της .

Ο Γκάι έκανε μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Μπανταλόνα πέρσι, έχοντας στο Eurocup μέσο όρο, 11,8 πόντους, 1,7 ριμπάουντ, και 2,6 ασίστ.

Ο Αμερικανός έρχεται να προστεθεί στην περιφέρεια εκεί που ήδη έχει τους Σλούκα, Βιλντόσα, Μωραϊτη και Γκραντ. Οι πράσινοι, πλέον, αναζητούν άλλον έναν περιφερειακό, για «βασικό» 2άρι, με τις πληροφορίες να τον ήθελαν να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ντόρσεϊ, ο οποίος όμως βάσει των τελευταίων πληροφοριών φαίνεται ότι θα μείνει στη Φενέρμπαχτσέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x