Ελλάδα

Παναθηναϊκός: Πολύ πιθανή η διακοπή του δανεισμού του Χουγκάζ λόγω του προβλήματος του Παπαπέτρου

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ιωάννης Παπαπέτρου φέρνει αλυσιδωτές αντιδράσεις στον Παναθηναϊκό, με τους ανθρώπους της ομάδας να εξετάζουν την πρόωρη ανάκληση του δανεισμού του Νίκου Χουγκάζ.

Ανατροπή δεδομένων στον Παναθηναϊκό, που καλείται να πορευτεί για κάποιες εβδομάδες δίχως τον αρχηγό του, Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος θα χρειαστεί χειρουργείο για να λύσει το πρόβλημα με την ιγμορίτιδα που τον ταλαιπωρεί.

Αυτομάτως δημιουργείται ένα μεγάλο κενό στις θέσεις των φόργουορντ, ενώ γίνεται πολύ δύσκολο το έργο του Δημήτρη Πρίφτη ακόμα και στις προπονήσεις, λόγω των διάφορων προβλημάτων που προκύπτουν με τον κορωνοϊό και τους τραυματισμούς.

Έτσι, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» προσανατολίζονται σε ανάκληση του δανεισμού του Νίκου Χουγκάζ από τον Ιωνικό, αν και η οριστική απόφαση θα παρθεί από Δευτέρα κι αφού πρώτα εξεταστούν όλα τα δεδομένα για τον Παπαπέτρου.

Θυμίζουμε ότι ο 21χρονος φόργουορντ αποκτήθηκε από τους «πράσινους» το καλοκαίρι, ωστόσο έμεινε ως δανεικός στην ομάδα της Νίκαιας, με στόχο να αποκτήσει ακόμα περισσότερες εμπειρίες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x