Ελλάδα

Εκτός προπονήσεων της Γαλλίας ο Λεσόρ λόγω προβλήματος στον αστράγαλο - Επικοινωνία με Παναθηναϊκό

Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε εκτός προπονήσεων της Γαλλίας λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο, με το ιατρικό επιτελείο των «μπλε» να αναμένεται να επικοινωνήσει με εκείνο του Παναθηναϊκού!

Πρόβλημα με τον Ματίας Λεσόρ στην εθνική Γαλλίας και κατ' επέκταση στον Παναθηναϊκό! Ο σέντερ των «πράσινων» βρίσκεται στην προετοιμασία της εθνικής του ενόψει του MundoBasket 2023, αλλά δεν συμμετέχει στις προπονήσεις, καθώς αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, μάλιστα, δεν θα παίξει στο φιλικό των «μπλε» με την Τυνησία, στις 31 Ιουλίου, αλλά ούτε και σε αυτό κόντρα στο Μαυροβούνιο, την Τετάρτη 2 Αυγούστου. Όλα δείχνουν, πάντως, ότι μένει προληπτικά εκτός, αφού το πρόβλημά του δεν εμπνέει ανησυχία.

Σύμφωνα με ενημέρωση της γαλλικής Ομοσπονδίας, ο Λεσόρ δεν έχει καταφέρει γενικά να προπονηθεί με τη Γαλλία, αφού του έχει συστηθεί ξεκούραση. Η κατάστασή του αναμένεται να επανεκτιμηθεί, ενώ βάσει πρωτοκόλλου το ιατρικό επιτελείο των Γάλλων θα επικοινωνήσει με εκείνο του Παναθηναϊκού, προκειμένου να αποφασίσουν από κοινού τι διαχείριση πρέπει να γίνει, ενώ θα γίνει και επανεκτίμηση του τραυματισμού του τις προσεχείς ημέρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x