Οι φίλοι του Παναθηναϊκού αγκάλιασαν την ομάδα του Εργκίν Αταμάν και στο Σίδνεϊ.
Η Qudos Bank Arena ντύθηκε στα πράσινα για την αναμέτρηση με την Αδελαΐδα, η οποία ήταν η δεύτερη κατά σειρά (είχε προηγηθεί το ματς με την Παρτιζάν) για το 7ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».
Οι Έλληνες της Αυστραλίας σχεδόν γέμισαν το γήπεδο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 18.000 φίλαθλοι έδωσαν το «παρών».
Αποστολή στην Αυστραλία: Γιώργος Πετρίδης

Διαβάστε Επίσης
Παναθηναϊκός AKTOR: Πιτσιρικάς με φανέλα Ναν στην Αυστραλία «Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα, υποστηρίζω τον Παναθηναϊκό»: Η Μαρία Μαρούλη μιλάει στο sport-fm.gr Έβγαλε φωτογραφία με… όλους τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στο γήπεδο ο Αταμάν Ντύθηκε στα πράσινα η Qudos Bank Arena από φίλους του Παναθηναϊκού – Πήγαν περίπου 18.000 οπαδοί στο γήπεδο Κυριαρχικός κάτω από τα καλάθια: Τα εντυπωσιακά δείγματα του Χολμς κόντρα στους Adelaide 36ersΑκολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






