Ελλάδα

«Μακάμπι και Μάβερικς θέλουν τον Λάσο, αλλά παραμένει φαβορί ο Παναθηναϊκός»

Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ντάλας Μάβερικς ενδιαφέρονται για τον Πάμπλο Λάσο, αλλά το φαβορί παραμένει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα.

Μπορεί να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μακάμπι Τελ Αβίβ και των Ντάλας Μάβερικς, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που παραμένει φαβορί για να εντάξει στο ρόστερ της τον Πάμπλο Λάσο, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «diario ok», ο Λούκα Ντόνσιτς δεν είναι ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας του Τέξας στην κανονική διάρκεια του ΝΒΑ, καθώς μετά την έλευση του Κάιρι Ίρβινγκ, έχει υποχωρήσει στην 11η θέση της δυτικής περιφέρειας, ενώ πριν από λίγο καιρό, βρισκόταν στην 4η. Για αυτό τον λόγο, ο Σλοβένος αστέρας θέλει τον Ισπανό τεχνικό στο Ντάλας, με τον οποίο συνυπήρξαν στη Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου την επόμενη χρονιά να κάνουν το βήμα παραπάνω και να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

Φυσικά, στο παιχνίδι μπαίνει και η Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τους Ισραηλινούς να παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις γύρω από τον Λάσο και να ετοιμάζονται να κάνουν την πρότασή τους, ενώ φαίνεται πως βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις.

Ωστόσο, το δημοσίευμα καταλήγει πως οι «πράσινοι» παραμένουν το φαβορί, ώστε ο πρώην προπονητής των «μερένγες» να καθίσει στον πάγκο της ομάδας, ενώ θα μπορούσε να βρίσκεται ήδη σε αυτόν, αλλά δεν ήθελε να ξεκινήσει μεσούσης της σεζόν, αλλά από την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x