Ελλάδα

«Τελειώνει» του Χουγκάζ στον Παναθηναϊκό

Έτοιμος να φορέσει τα πράσινα είναι ο Νίκος Χουγκάζ, καθώς ο Παναθηναϊκός τα βρήκε με τον Ιωνικό για τη λήξη του δανεισμού του.

Στην τελική ευθεία για να φορέσει τα πράσινα βρίσκεται ο Νίκος Χουγκάζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε τον Ιωνικό την επιθυμία να εντάξει άμεσα στο δυναμικό του τον νεαρό φόργουορντ, κάτι που αναμένεται να ολοκληρωθεί την Τετάρτη (2/2), καθώς θα λήξει και τυπικά ο δανεισμός του.

Μάλιστα, ο Χουγκάζ αναμένεται να ενσωματωθεί στην ομάδα και να έχει την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες την Παρασκευή (4/2), όταν επιστρέψει η αποστολή του «τριφυλλιού» από τη Βαρκελώνη και το ματς με την Μπαρτσελόνα, για την Ευρωλίγκα.

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε το φετινό καλοκαίρι τον Νίκο Χουγκάζ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών. Ακολούθως αποφασίστηκε να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στον Ιωνικό, προκειμένου να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Ωστόσο, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι «πράσινοι», με τελευταίο και πιο σημαντικό αυτό με τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος θα λείψει για μερικές εβδομάδες, ανάγκασαν τον Δημήτρη Πρίφτη να καλέσει τον νεαρό φόργουορντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x