Ελλάδα

Τέλος ο Άντριους από τον Παναθηναϊκό - Ανοίγει θέση ξένου για το πρωτάθλημα

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αναμένεται να αποτελέσει και τυπικά ο Άντριου Άντριους, ανοίγοντας έτσι μια θέση ξένου στο πρωτάθλημα της Basket League.

Επιτέλους λύση για τον Παναθηναϊκό στο ζήτημα του Άντριου Άντριους!

O Aμερικανός γκαρντ βρισκόταν εδώ και καιρό εκτός πλάνων των «πρασίνων», ωστόσο δεν δεχόταν να υπογράψει την αποδέσμευσή του από τον ΕΣΑΚΕ, κάτι που σημαίνει πως δέσμευε μία θέση ξένου στην Basket League χωρίς ουσιαστικά να υπολογίζεται.

Ο Παναθηναϊκός εδώ και καιρό είχε προτείνει στον παίκτη να πληρωθεί με βάση το συμβόλαιό του και να αποχωρήσει, όμως η πλευρά του Άντριους ήταν αρνητική. Τελικά, απ' ότι φαίνεται με την παρέμβαση της EuroLeague και της ELPA (Ένωση Παικτών) η χρυσή τομή βρέθηκε και ο Αμερικανός θα αποδεσμευθεί, λαμβάνοντας το πλήρες ποσό του συμβολαίου του συν το buy-out του καλοκαιριού.

Με αυτή την εξέλιξη, μία θέση ξένου ανοίγει στον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι», παρόλα αυτά, έχουν δικαίωμα για μία μόλις αλλαγή ακόμη, επομένως αναμένεται στη θέση του Άντριους να δηλωθεί ένας εκ των Ματ Τόμας και Μάριους Γκριγκόνις.

Ο Άντριους αποχωρεί από το ΟΑΚΑ έχοντας 8.2 πόντους, 1.8 ασίστ και 1.5 ριμπάουντ σε μόλις τέσσερις συμμετοχές στην Ευρωλίγκα και 4.5 πόντους, 1.5 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε δυο συμμετοχές στην Basket League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x