Ελλάδα

Στο Παλατάκι ο Μάντζαρης, την Τρίτη πιάνει δουλειά

Βρέθηκε στο Παλατάκι τη Δευτέρα ο Βαγγέλης Μάντζαρης, αλλά αναμένεται να ξεκινήσει αύριο (16/11) τις προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ.

Ήρθε, υπέγραψε και την Τρίτη πιάνει δουλειά στον ΠΑΟΚ ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο 31χρονος γκαρντ πάτησε Θεσσαλονίκη το πρωί της Δευτέρας και σφράγισε τη συμφωνία του με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκε ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Μιχάλης Γιαννακίδης και λίγες ώρες μετά βρέθηκε στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Θανάση Χατζόπουλο, ενώ στη συνέχεια πάτησε το πόδι του στο παρκέ της Πυλαίας.

Η ομάδα είχε ρεπό, αλλά προπονήθηκαν ορισμένοι παίκτες υπό τις οδηγίες του Άρη Λυκογιάννη και ο Βαγγέλης Μάντζαρης είχε την πρώτη γνωριμία μαζί τους.

Ο πρώην γκαρντ των Ολυμπιακού, Προμηθέα και Περιστερίου ξεκίνησε τη σεζόν στην πολωνική Σταλ, ενώ ακολούθησε η Χάποελ Εϊλάτ, με την οποία υπέγραψε δίμηνο συμβόλαιο.

Στο πρωτάθλημα Ισραήλ είχε 3 πόντους, 3.2 ασίστ, 2 ριμπάουντ και 1.2 κλεψίματα σε 15 λεπτά κατά μέσο όρο. Αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση το πρωί της Τρίτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x