Ελλάδα

Παπαδάκης: «Από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός»

Μία εξαιρετική δύσκολη αποστολή περιμένει τον Ηρακλή κόντρα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Κώστα Παπαδάκη.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Κώστας Παπαδάκης, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ηρακλή (24/10, 17:00), με τον νεαρό γκαρντ να τονίζει πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι από τις καλύτερες ομάδες της φετινής Ευρωλίγκας και πως τιμωρούν κάθε λάθος.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Κώστας Παπαδάκης στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας και πάλι φίλοι μου.

Δυστυχώς την τελευταία εβδομάδα, σε δυο κλειστά παιχνίδια για εμάς σε Ελλάδα και Ευρώπη, δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιο ροζ φύλλο αγώνα, το οποίο θα μας έδινε καλή ψυχολογία για την εξίσου δύσκολη συνέχεια.

Μπροστά μας, πλέον, έχουμε μια ακόμη δύσκολη αναμέτρηση, απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ σκληρή ομάδα, που τιμωρεί κάθε λάθος του αντιπάλου.

Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά, να παλέψουμε για κάθε κατοχή σε άμυνα κι επίθεση και μαζί με τον κόσμο μας, να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί απ’ αυτό το παιχνίδι.

Κλείνοντας, θέλω να ευχηθώ στον φίλο και συμπαίκτη Έλστον Τέρνερ Τζούνιορ, να γίνει με το καλό μπαμπάς και η οικογένεια του Ηρακλή να αυξηθεί με δυο υγιέστατα κοριτσάκια.

Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x