Ελλάδα

Παπαδόπουλος: «Ο κόουτς Σερέλης μπορεί να επιστρέψει στο Λαύριο»

Ο γενικός αρχηγός του Λαυρίου, Βαγγέλης Παπαδόπουλος βρέθηκε στην εκπομπή «Άμεσο ριπλέι» στο WebRadio της ΕΟΚ και μίλησε για την επόμενη μέρα της ομάδας και το ενδεχόμενο επιστροφής του κόουτς Σερέλη.

Στην εκπομπή «Άμεσο ριπλέι» του WebRadio της ΕΟΚ βρέθηκε καλεσμένος ο γενικός αρχηγός του Λαυρίου, Βαγγέλης Παπαδόπουλος σχετικά με τα δεδομένα της περασμένης χρονιάς, τα πλάνα γύρω από την έναρξη της επόμενης σεζόν και τα σενάρια επιστροφής του Χρήστου Σερέλη

Αρχικά, μίλησε για την περσινή χρονιά, τονίζοντας πως ο δεύτερος γύρος δεν ήταν ικανοποιητικός αλλά το γεγονός πως ομάδες όπως το Λαύριο βρίσκονται στην πρώτη κατηγορία, ενεργεί θετικά για το ελληνικό μπάσκετ:

«Επειδή είμαστε πολύ ρεαλιστές στο Λαύριο και δεν ''πετάμε'' στα σύννεφα. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την παρουσία μας στο 2ο γύρο, αλλά σίγουρα μείναμε στην κατηγορία και θα είμαστε για 7η συνεχόμενη χρονιά στη Α1, είναι πάρα πολύ σημαντικό και για ‘μας και για το μπάσκετ, δηλαδή ομάδες μικρού βεληνεκούς να δείχνουν τέτοια συνέπεια και στο αγωνιστικό και στο οικονομικό κομμάτι».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε για το αγωνιστικό στήσιμο του Λαυρίου, υπογραμμίζοντας πως η συνταγή περί Ελλήνων παικτών θα μείνει ίδια, ενώ ταυτόχρονο μίλησε για την πιθανή επιστροφή του Χρήστου Σερέλη στον πάγκο της ομάδας:

«Πάμε να στήσουμε μια ομάδα όπως κάθε χρόνο, όπου θα στηριχτεί σε Έλληνες παίκτες, κυρίως νέα παιδιά, «φρέσκα» που θα ‘χουν διάθεση, όρεξη και φιλοδοξία. Συγχρόνως θα προσπαθήσουμε να βρούμε αντίστοιχους ξένους, με χαμηλό μπάτζετ, ώστε να είμαστε κανονικοί και τυπικοί στις υποχρεώσεις μας. Στα της τεχνικής ηγεσίας, μην κοροϊδευόμαστε, από τη στιγμή που ο κόουτς Σερέλης δεν είναι πια στον Παναθηναϊκό, θεωρητικά θα είναι στο Λαύριο. Δεν είναι κάτι οριστικό, αλλά εννοείται πως αν ο Χρήστος είναι για να έρθει στο Λαύριο θα ‘ρθει».

Τέλος ξεχωριστό κομμάτι αποτέλεσε η επιλογή ξένων, αναφέροντας πως τα οικονομικά δεδομένα μπορεί πολλές φορές να θέτουν βέτο σε καταστάσεις παρότι σημαντικό ρόλο παίζει και ο τρόπος που θα προσεγγίσεις τον αθλητή:

«Έχουμε ένα πλάνο όλα τα χρόνια και δε σταματάμε όλη τη χρονιά να ψάχνουμε, άσχετα αν πάμε για αλλαγή παίκτη ή όχι. Λειτουργούμε παρακολουθώντας την αγορά και ειδικά την κολεγιακή αγορά όλο το χρόνο, φτιάχνουμε τους φακέλους μας και περιμένουμε. Κακά τα ψέματα, δε μπορούμε να προσελκύσουμε οικονομικά εύκολα πολλούς παίκτες. Είναι και θέμα τακτικής και στρατηγικής που ακολουθούμε, δε θα δούμε μόνο εμείς ένα «λαβράκι» αν υπάρχει, θα το δουν κι άλλοι. Απλώς το θέμα είναι το πώς προσπαθείς να προσεγγίσεις τον κάθε παίκτη, τι θα του πεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x