Ο Νώντας Παπαντωνίου έστειλε το μήνυμά του εν όψει της πρώτης αναμέτρησης με τον Άρη στο «Nick Galis Hall» μέσω του προσωπικού του blog στο site του ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας ότι: «Θα έχουμε καλά νέα».
Ο 26χρονος γκαρντ επεσήμανε ότι στην Ένωση θέλουν πολύ την τρίτη θέση και πως η ομάδα του πρέπει να εμφανιστεί συγκεντρωμένη και να βγάλει ενέργεια ώστε να νικήσει τους Θεσσαλονικείς.
Αναλυτικά:
Θα έχουμε καλά νέα
Προερχόμαστε από τρεις ήττες με τον Ολυμπιακό. Δυστυχώς στο τρίτο ματς στην έδρα μας δεν καταφέραμε για ακόμα μία φορά να πάρουμε τη νίκη. Δείξαμε πάλι πολύ καλά στοιχεία ως ομάδα, πήραμε μεγάλη διαφορά στο σκορ, ωστόσο, κάτι έλειπε και γνωρίσαμε την τρίτη ήττα που δεν μας επέτρεψε να προχωρήσουμε παρακάτω.
Δουλεύουμε πολύ σκληρά, αυτό κάναμε και την εβδομάδα αυτή. Αυτό που πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα είναι να κοιτάξουμε πως μπορούμε να πάρουμε αυτά τα ματς με τον Άρη και να τερματίσουμε στην τρίτη θέση. Το θέλουμε πολύ όλοι στην ομάδα. Επόμενο ματς αυτό της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη.
Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι 150%, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να βγάλουμε ενέργεια και να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Ξέρουμε, ότι ο Άρης θα έχει τον κόσμο του στο πλευρό του, ωστόσο, είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και πιστεύω ότι θα έχουμε καλά νέα την επόμενη φορά.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






