Ελλάδα

Παπανικολάου: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, έχουμε γίνει… λάστιχο ανάμεσα σε Ευρωλίγκα και FIBA»

Ο Κώστας Παπανικολάου στάθηκε στα συγχαρητήρια που αξίζουν όλοι οι παίκτες της Εθνικής και στάθηκε στους αφανείς ήρωες, ενώ μίλησε και για την κόντρα Ευρωλίγκας-FIBA.

Πανευτυχής και ανακουφισμένος με την πρόκριση της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο εμφανίστηκε ο Κώστας Παπανικολάου. Ο αρχηγός της Εθνικής μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και στάθηκε στην προσφορά όσων έδωσαν το «παρών» σε ολόκληρη τη διάρκεια των «παραθύρων».

Ο 32χρονος φόργουορντ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην κόντρα FIBA-Ευρωλίγκας, την οποία πληρώνουν οι παίκτες.

«Αν αναλογιστεί κανείς πως η Εθνική ομάδα έπαιξε απέναντι σε δύο ομάδες με ακριβώς ίδιο ρόστερ με το καλοκαίρι, καταλαβαίνει τη δυσκολία. Τα συγχαρητήρια αξίζουν σε αυτά τα παιδιά που είναι πάντα εκεί όταν η Εθνική ομάδα τα ζητάει. Κάποιοι θεωρούν πως είναι δεδομένο, αλλά δεν είναι. Αν κερδίζουμε, το θεωρούν δεδομένο, αν όχι, δέχονται κριτική. Αν θέλουμε να δούμε τη μεγάλη εικόνα, θα πρέπει να κάτσουν οι αρμόδιοι να βρουν μια λύση. Και το λέω τώρα που κερδίσαμε και προκριθήκαμε. Μας βάζουν σε μια κατάσταση, που πρέπει εμείς οι αθλητές και ο κόουτς να γίνουμε… λάστιχο ανάμεσα σε Ευρωλίγκα και FIBA. Πρέπει να βρεθεί μια λύση. Σημασία έχει που η Εθνική θα είναι σε ένα μεγάλο ραντεβού. Δεν έχει σημασία αν θα είμαι εγώ, ο Σλούκας, ο Καλάθης ή ο Αντετοκούνμπο. Η Εθνική ομάδα μάς έβγαλε από την αφάνεια και μέσα από αυτή καταφέραμε να κάνουμε την καριέρα που κάναμε», δήλωσε στη Nova.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x