Ελλάδα

Παπανικολάου: «Ξεκινήσαμε από καλή αφετηρία, έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης»

Ο Κώστας Παπανικολάου στάθηκε στα πράγματα που πρέπει να βελτιώσει ο Ολυμπιακός για τη νέα σεζόν, μετά την κατάκτηση του Super Cup από τους «ερυθρόλευκους».

Μπορεί να κατέκτησε το Super Cup, ωστόσο έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης ο Ολυμπιακός, όπως τόνισε ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως ο πρώτος τίτλος της χρονιάς θα δώσει ώθηση στο σύνολο για τη συνέχεια, ενώ αναφέρθηκε και στο ον MVP του τελικού με τον Παναθηναϊκό, Μουσταφά Φαλ.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για την κατάκτηση του Super Cup: «Ένας τίτλος, είναι ένας τίτλος. Είναι πολύ νωρίς, μπορεί να θεωρείται ο λιγότερο σημαντικός από τους τίτλους που διεκδικούμε, αλλά είναι ένα καλό μπουστάρισμα για την αρχή της σεζόν. Είναι τίτλος που δεν είχαμε, είμαστε πολύ χαρούμενοι, αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας».

Για τον Μουσταφά Φαλ: «Είναι εξαιρετικός παίκτης, είναι αδιαμφισβήτητο, φέτος έχει βρει τους αυτοματισμούς και θα δούμε ακόμα καλύτερα πράγματα από αυτόν».

Για την καλή αρχή στη σεζόν: «Ξεκινήσαμε από πολύ καλή αφετηρία λόγω του κορμού και της χημείας που υπάρχει. Είμαστε ακόμα στο ξεκίνημα, αυτές ήταν οι πρώτες επίσημες υποχρεώσεις. Έχουμε πολλά κομμάτια να βελτιώσουμε, όπως όλες οι ομάδες. Όταν καταφέρνεις να διατηρήσεις έναν κορμό, ξεκινάς από μια καλή αφετηρία για να ανέβεις στα σκαλιά ως το τέλος. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x